ПОТВЪРДЕНО: Дунав спира да тренира, следващите мачове са под въпрос

„Това е безобразие и подигравка“, отсече треньорът на русенци след загубата от Ботев (Враца)

ПОТВЪРДЕНО: Дунав спира да тренира, следващите мачове са под въпрос

"Ботев (Враца) бяха по-добрият отбор и заслужиха трите точки. Този мач изобщо не го бяхме започвали. Позволявахме всичко да им се получава. Все едно играхме срещу Барселона. Тежко се говори в този момент. Не съм човек, който се оплаква."

Това каза треньорът на Дунав (Русе) Людмил Киров след поражението с 1:3. Наставникът на „драконите“ заяви още, че от утре футболистите преустановяват тренировките, докато не получат заплати.

"Играчите са обезверени и лъгани през последните 10 месеца. За тях няма празник. Спрени са им телефоните, изгонени са от квартирите. Има виновни хора за това нещо. Това не е футбол, което играем ние, заблудихме се в предния мач с Арда“, отсече Киров.

„Никой не се интересува от отбора вече 10 месеца. Утре тренировъчният процес приключва, докато не се изплатят възнагражденията на футболистите. Трябваше да има плащания миналата седмица. Това вече е несериозно. Нашият клуб все едно е Реал Мадрид или Манчестър Сити. Не съм виждал толкова дълго прехвърляне на акциите. Да влезе някой в съблекалнята и да каже дали ще има отбор, или няма да има. Това е безобразие и подигравка! Никой не го интересува, че идват важни мачове. Мен ме интересува отборът. Най-вероятно няма да се стигне до тези мачове.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки