СЛЕД МАЧА С ЛЕВСКИ: Лудогорец празнува годишнина с шампионско парти

Клубът е подготвил множество изненади за феновете, билетите за дербито вече са в продажба

СЛЕД МАЧА С ЛЕВСКИ: Лудогорец празнува годишнина с шампионско парти

Лудогорец ще получи деветата шампионска титла и ще отпразнува 75-ата годишнина от основаването си с грандиозно парти след мача от XXX кръг на efbet Лига срещу Левски на 8 юли (сряда) от 18,30 ч. на "Хювефарма Арена".

Клубът е подготвил множество изненади за феновете си, които ще наблюдават двубоя на живо. Ето една от тях - специално за юбилея в двубоя със "сините" деветкратните шампиони на България ще играят с ретро екипи, подобни на тези, които са носили футболистите на футболно дружество Лудогорец през 1945 година. Присъстващите на „Хювефарма Арена“ ще станат свидетели на грандиозна заря, традиционните изпълнения на деца-таланти от Разград. Музикално шоу с популярни изпълнители  ще започне веднага след шампионския тур на футболистите с деветата купа.

Очаквайте скоро пълни подробности за празника, пише клубният сайт на Лудогорец и допълва:

Билетите за шампионския мач с Левски вече се продават на клубната база. Поради очаквания голям интерес ПФК Лудогорец спазва обещанието си и до четвъртък (2 юли) на обяд първи ще могат да се снабдят с входни талони притежателите на билети от домакинския двубой с Локо (Пд), игран на 27 юни на "Хювефарма Арена". Бройката на входните талони е ограничена и по тази причина Клубът съветва всички привърженици да се снабдят с такива на време.

ПФК Лудогорец напомня, че за мача с Левски ще се продават входни талони според последната заповед на Министерството на здравеопазването, която разрешава максимум по 1000 души в един сектор на стадиона при запълване на 50 процента от капацитета му. Притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г. ще влизат с тях на срещата със "сините". 

Цените на билетите за мача с Левски са следните*:

Централна трибуна - 15 лв.
Сектор "В" 3 и 4 блок - 15 лв.
Сектор "В" 1,2,5,6 блок - 10 лв.
Сектор "А" и "А1" - 10 лв.
Трибуна "Моци - 8 лв.
Сектор "Гости" - 8 лв.

*За мача с Левски се продават и семейни билети.

**Важно е да се знае, че по време на мача на стадион "Хювефарма Арена" феновете трябва да сядат през една седалка, за да се спази изискването за физическа дистанция. Родител с дете или по-голямо семейство може да седнат без ограничения.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки