Локо Пд с подкрепа от Бразилия

Сигурен съм, че купата пак ще е наша, отсече Даксон

Локо Пд с подкрепа от Бразилия

 Трима от чужденците, играли за Локо Пловдив, изпра­тиха видеообръщения до феновете преди финала за купа­та. Сред тях бяха бразилецът, играл 6 години за тима, Даксон да Силва, героят от миналого­дишния сблъсък за трофея Ален Ожболт и сърбинът Нешко Милованович, който стана шампион с пловдивчани през 2004 г.

"Здравейте! Аз съм Даксон да Силва и искам да призова всички локомотивци да под­крепят отбора във финала за купата. Сигурен съм, че тро­феят пак ще е наш! Само Ло­ко", обяви от далечна Брази­лия Даксон, който игра за Локо от 2016 до 2012 г. Офанзивният халф замени смърфовете с Вашку да Гама. В момента пък е част от нискоразредния Соуза и дори вкара хеттрик през март в двубой от щат­ското първенство Параибано.

Авторът на гола от мина­логодишния финал (1:0 над Бо­тев Пд) Ален Ожболт пък зая­ви: "Здравейте, локомотивци! Знаете колко важен мач идва в сряда. Отборът ще има голяма нужда от вашата подкре­па. Просто всеки един фен трябва да е на стадиона! Аз ще стискам палци, за да спече­лим купата отново. Само Ло­ко", заяви Ожболт от Словакия. В началото на тази годи­на той бе продаден на гранда Слован, с който вече стана шампион. Ожболт записа 4 ма­ча и 1 гол в елита, като се раз­писа на 20 юни при 3:2 над Жилина. Той има и 2 попадения в 3 срещи за купата. Слован играе финал в турнира на 8 юли сре­щу Ружомберок, така че Ож­болт може да спечели дубъл още в първия си сезон в гранда.

Сърбинът Милованович пък заяви: "Преди 16 години ние спечелихме шампионската титла. Сега втора година по­ред Локомотив играе финал за Купата на България. Цял сезон отборът играе много хубав футбол и се надявам, че ще за-радва феновете cи с нова ку­па. Вие винаги бяхте 12-ият футболист в нашия отбор, винаги имахме подкрепа от вас. Призовавам всички, кои­то имат възможност, да оти­дат на Националния стадион. Надявам се Локомотив да спе­чели този мач и след него всички да сме щастливи. До нови срещи! Само Локо", каза Милованович. Неотдавна той преговаряше да поеме Сеп­тември Симитли.

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки