Сираков: Ножът е опрял до кокала, но в Левски тирета няма да има! (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Странното е, че някои спонсори, които доскоро сами ни търсеха, започнаха да се отдръпват“

Сираков: Ножът е опрял до кокала, но в Левски тирета няма да има! (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Ножът при нас е опрял до кокала. Не спираме да работим по различни идеи, странното е, че спонсори, които доскоро сами ни търсеха, започнаха да се отдръпват.“

Това заяви мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков по време на пресконференция по повод представянето на видео клип, който призовава феновете и “синята” общественост да помогнат на клуба в борбата за оцеляване.

Видеото е продуцирано от Цветелин Димитров и Иван Георгиев, а в него участие взимат популярни личности като Богдана Карадочева, Христо Мутафчиев, Кирил Ефремов, Влади Варгала, Мария Гроздева, Александър Кадиев, Маргарита Хранова, Йордан Йовчев, Горанов, Камен Воденичаров, Дивна и други.

„Сигурен съм, че с този клип ще дадем началото на един сериозен оздравителен процес, от който клубът се нуждае. Призовавам феновете да помогнат и като си закупят абонаментни карти - кампанията вече бе открита, защото това е едно перо, на което разчитаме“, посочи Сираков, а после бе запитан дали е възможно Левски да вземе лиценза на друг клуб.

„Вижте, нека да е ясно, че Левски няма проблем с лиценза. Аз съм приятел с Румен Чандъров, но не съм го виждал от месец, а и не искам, честно казано, защото му дължим пари за Здравко Димитров.“

„Нашите привърженици могат да бъдат сигурни, че няма да има тирета, запетайки, точки или каквото и да е. Проблем с лиценза за нашето първенство нямаме, но може да се появи такъв до края на месеца за следващия европейски лиценз.“

„Ако трябва, ще играем само с юноши и със собствени кадри, но Левски ще го бъде. Това е 100 процента сигурно! Левски е "Отбора на народа" и това го доказаха феновете с даренията си. Унизително състояние до което е докаран любимия ни отбор е плод на лошо управление в последните 10 години. Сигурен съм, че всички заедно да докажем, че любовта ни може да направи чудото и да изправи на крака този велик клуб. Вярвам, че с общи усиля това ще се случи!"

"Вчера имахме повече от два часа разговор с голяма част от фракциите. Посланието ми към всички тях е, че каквото и разделение и разногласие да има помежду им единствено заедно можем да помогнем на Левски. Всяко едно задължение може да бъде предоговаряно, но колкото по-бързо решим този въпрос, толкова по-бързо ще решим бъдещето на Левски.“

"Трансферният прозорец все още не е отворен на доста места. Има интерес към наши играчи. Това е другото перо, на което разчитаме да можем да покрием финансовата дупка, която се отвори между февруари месец и сега. Ние забележки към футболистите и персонала нямаме. Всички проявяват разбиране. Смятам, че ще се договорим с всички футболистите, които искаме да останат в клуба."

"Акциите на Тити са още в мен. Заради болестта му не успяхме да му ги прехвърлим. Следващата седмица, ако тестовете му са отрицатели ще задействаме тази процедура. Наистина тези акции са предвидени за продаване."

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки