БОМБАТА ЦЪКА! Вижте кога Левски може да изпадне в несъстоятелност

Клубът все още съществува само благодарение на феновете,обявиха от ръководството

БОМБАТА ЦЪКА! Вижте кога Левски може да изпадне в несъстоятелност

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев сподели след срещата с привържениците, че ако нещата продължават по същия начин - без нови рекламни договори и фенска мобилизация, до 2-3 седмици Левски може да обяви несъстоятелност. На този етап "сините" не са близо до подписването на спонсорски договор с нито една компания. 

 
"Не знам дали трябва да се ангажирам с конкретен срок, всичко зависи от приходната част. Ако нещата продължат както в момента, не подпишем нови рекламни договори и феновете не се мобилизират както от февруари до май, предполагам, че в следващите две-три седмици ще ми се наложи да обявя несъстоятелност", призна Павел Колев. 
 
"Трябва да търсим проактивно рекламодатели, тъй като Левски е атрактивна хапка за рекламния пазар, но трябва да предложиш ползи за спонсорите, за да знаят в какво инвестират. Трябва да отчетем състоянието в икономиката на страната и не е невъзможно негативните новини от последните месеци, асоцирани с клуба, да карат рекламодателите да са резервирани".
 
"В момента няма такъв договор, който да е близо до финализиране, само предварителни преговори. Имаме вече четирима напуснали от администрацията, но за момента нямаме индикации от други служители, че ще напускат в идните дни. Трябва да се вместим в определен бюджет, който е три пъти по-малък от преди", допълни той. 
 
„Със сигурност ще започнем сезона в първенството, не е ясно в какъв състав обаче. Има интерес към наши играчи, но с оглед на финансовата обстановка в цял всичко е доста мудно. Изненадващо има и доста български футболисти, които искат да се присъединят и към нас. Участието в евротурнирите няма да е пагубно с оглед на сегашното състояние на клуба, това беше ясно отдавна. От гледна точка на престиж и селекция от чужбина обаче това ще е пречка, разбира се".
 
„Левски в момента все още съществува и не е приключил историята си, благодарение на феновете. За съжаление нямаме други инструменти, освен да ги призовем да продължават да помагат о този начин, както до сега, Всяка стотинка е важна и ние нямаме на кого друг да разчитаме, освен на тях. Привържениците на Левски могат да направят така, че този клуб да продължи да съществува, но могат да направят и така този клуб да приключи съществуването си“, завърши изпълнителният директор на Левски.
 
Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

Александър Димитров: Илиан Илиев е много голяма личност

"Момчетата работиха много за тази победа", каза селекционерът на младежкия национален отбор

Oксер продължава да следи Марин Петков

Младежкият национал показва отлична форма през 2024 година

Левски ще разчита на Охене за Славия

Митков и Фабио Лима се очакват да са на линия за мача с Черно море

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки