БОМБАТА ЦЪКА! Вижте кога Левски може да изпадне в несъстоятелност

Клубът все още съществува само благодарение на феновете,обявиха от ръководството

БОМБАТА ЦЪКА! Вижте кога Левски може да изпадне в несъстоятелност

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев сподели след срещата с привържениците, че ако нещата продължават по същия начин - без нови рекламни договори и фенска мобилизация, до 2-3 седмици Левски може да обяви несъстоятелност. На този етап "сините" не са близо до подписването на спонсорски договор с нито една компания. 

 
"Не знам дали трябва да се ангажирам с конкретен срок, всичко зависи от приходната част. Ако нещата продължат както в момента, не подпишем нови рекламни договори и феновете не се мобилизират както от февруари до май, предполагам, че в следващите две-три седмици ще ми се наложи да обявя несъстоятелност", призна Павел Колев. 
 
"Трябва да търсим проактивно рекламодатели, тъй като Левски е атрактивна хапка за рекламния пазар, но трябва да предложиш ползи за спонсорите, за да знаят в какво инвестират. Трябва да отчетем състоянието в икономиката на страната и не е невъзможно негативните новини от последните месеци, асоцирани с клуба, да карат рекламодателите да са резервирани".
 
"В момента няма такъв договор, който да е близо до финализиране, само предварителни преговори. Имаме вече четирима напуснали от администрацията, но за момента нямаме индикации от други служители, че ще напускат в идните дни. Трябва да се вместим в определен бюджет, който е три пъти по-малък от преди", допълни той. 
 
„Със сигурност ще започнем сезона в първенството, не е ясно в какъв състав обаче. Има интерес към наши играчи, но с оглед на финансовата обстановка в цял всичко е доста мудно. Изненадващо има и доста български футболисти, които искат да се присъединят и към нас. Участието в евротурнирите няма да е пагубно с оглед на сегашното състояние на клуба, това беше ясно отдавна. От гледна точка на престиж и селекция от чужбина обаче това ще е пречка, разбира се".
 
„Левски в момента все още съществува и не е приключил историята си, благодарение на феновете. За съжаление нямаме други инструменти, освен да ги призовем да продължават да помагат о този начин, както до сега, Всяка стотинка е важна и ние нямаме на кого друг да разчитаме, освен на тях. Привържениците на Левски могат да направят така, че този клуб да продължи да съществува, но могат да направят и така този клуб да приключи съществуването си“, завърши изпълнителният директор на Левски.
 
Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

Александър Димитров: Илиан Илиев е много голяма личност

"Момчетата работиха много за тази победа", каза селекционерът на младежкия национален отбор

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки