Сензациите в пресата: Ботев Пд се разминава със защитник, Лудогорец чака още нови

Локо Пд чака картотека на хърватин, Бруно се отказа от Клапан и Акинсола

Сензациите в пресата: Ботев Пд се разминава със защитник, Лудогорец чака още нови

Сензациите в родната преса на 31 юли, петък, 2020 година:

Меридиан мач: Ще има още нови в Лудогорец до дни

Селекцията в Лудогорец няма да при­ключи с привличането на Бърнард Текпетей. Ако се вярва на думите на треньора Павел Върба, до края на тази седмица трябва да бъдат представени двама нови. Единият е Тек­петей, а другият явно е много близо до подписване на своя договор.

Медиите в Румъния свързваха „орлите" с един от голмайсторите на местното първен ство Габриел Янку. По информация на „Ме­ридиан Мач" обаче от Разград не са мислили за трансфер на тарана на Вииторул. Почти сигурно обаче следващият нов ще бъде атакуващ футболист.

Меридиан мач: Локо Пд чака картотека на хърватин

Одобреният от Бруно Акрапович за второ лятно попълнение хърватин Филип Михалевич може да получи шанс за дебют още в неделя От Локо не са обявили официално трансфера, но вече се работи по оформянето на документите. Желанието на спортно-техническия щаб е 19-годишният десен халф-бек да получи картотека от БФС и да може да бъде използван срещу Лудогорец в битката за Суперкупата. Юно­шата на Динамо Загреб носи същото име като бившия нападател на „смърфовете" който вкара единствения гол за успеха с 1:0 в Разргад в началото на август 2018 г.

Тема Спорт: Защитник се разминава с Ботев Пд

Смятаният за сигурен нов в Ботев Пловдив конгоански защитник Клевид Дикамона почти сигурно няма да дойде в България. Причината - разминавания при преговорите с канарчетата.

"България? Не, нямам наме­рение да пътувам за там в скоро време. Нямам купен или резервиран билет. Исти­ната е, че чрез моят адво­кат и мениджър получиха ед­на оферта от Ботев, но не съм приемал нищо и няма как да я приема в този вид. С па­рите всичко е точно. Разминаванията са от друго есте­ство. Като условия, продължителност на контракта", разкри бранителят пред в. "Марица". За последно той е бил част от шотландския Хартс.

"Не съм разговарял с Фериборе Доре, не зная откъде имате такава информация. Казвам ви, не съм получавал втора оферта от Ботев. Ако получа и нещата ме устрой­ват, ще разговарям първо със семейството си. След това ще звънна и на Фериборе да разуча за какъв клуб става въ­прос. Затова ви и казвам. В момента съм си в Париж и нямам резервиран билет за по­лет за България", каза Дикамона.

В същото време ръковод­ството на Ботев Пловдив поднови договора на младока Станислав Работов. Един от най-големите таланти на ка­нарчетата сложи подписа си върху дългосрочен договор с пловдивчани. Настоящият изтичаше през зимата на 2022 година. Новият кон­тракт е за още два сезона -до лятото на 2024 година.

Станислав Работов е ро­ден през 2002 година и е про­дукт на жълто-черната шко­ла. Бранителят бе наложен в титулярния състав от Ферарио Спасов и до момента има 14 мача с екипа на пловдивчани.

Меридиан мач: Бруно се отказа от Клапан и Акинсола

Треньорът на Локо (Пд) Бруно Акрапович няма да разчита повече [на две от зимните по­пълнения Миховил Клапан и Акинсола Акиниеми, които не оправдаха очакванията и не положиха усилия, за да се утвърдят в състава. Те не са кар­тотекирани за новия сезон и няма да пъту­ват за Разград, където в неделя ще се играе мачът за Суперкупата срещу шампиона Лу­догорец. От ръководст­вото обаче продължа­ват да водят преговори с тях за разтрогването на контрактите им.

От зимната селекция за титулярно място се пребори само Лукас Салинас. Пръв бе ос­вободен Мирза Хасанбегович, а фигурант е Кенан Муслимович. На този етап заради изявите си в послед­ните два мача и най-вече при победата сре­щу Левски на „Герена" още шанс ще получи Валентино Пулиезе. Швейцарецът свиква с методите на работа в Локо и ще бъде пол­зван като алтернатива в средата на терена, където титуляри са Петър Витанов, Парвиз Умарбаев и спо­менатият Салинас.

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки