Красимир Чомаков: На ЦСКА не се отказва по никакъв повод!

"Ще дам всичко за любимия си отбор, за да може отново да спечели трофей"

Красимир Чомаков: На ЦСКА не се отказва по никакъв повод!

На ЦСКА не се отказва по никакъв повод!, обяви бившият национал Красимир Чомаков в интервю за Дарик радио. Той се завърна от Италия и се присъедини към щаба на „червените“ като асистент на треньора Стамен Белчев.

 
Чомаков заяви, че на ЦСКА никога не се отказва и по никакъв повод. Той също така коментира титлата на Ливърпул, чакана 30 години, и сподели, че мечтае някой ден да бъде старши треньор на любимия си български клуб – ЦСКА.
 
„За много хора ще е интересно да чуят как попаднах в щаба на Стамен Белчев, но за мен няма значение. Важното е, че след 20 години отново съм в ЦСКА. Прекарах дълги години в Италия, но когато ме потърсиха въобще не се почудих. Става въпрос за моя любим отбор в България, затова взех веднага самолета“, започна Чомаков.
 
„Критикувал съм ЦСКА в добрия смисъл, винаги съм искал да помагам. До преди моето идване бях фен и гледах отстрани, сега съм вътре. Нямам право да говоря за политиката на клуба“.
 
„Само в мечтите ми е някой ден да съм старши треньор на ЦСКА. Днес, утре и други ден ще съм помощник на Стамен Белчев. Както винаги съм го правил с хъс и страст ще дам всичко за любимия си отбор, за да може ЦСКА отново да спечели трофей“, заяви бившият национал.
 
„В последните години все нещо не стига на ЦСКА. Трябва да работим здраво и така можем да преборим Лудогорец. Аз съм учен да гледам какво става само само в моята къща. Уважаваме другите отбори, но на терена се решава всичко“.
 
„На феновете на ЦСКА мога да кажа единствено да вярват в отбора и ръководството, ние ще направим всичко възможно да ги радваме с резултати. Чакаме по най-бързия начин да се завърнат на стадиона и да бъдат нашия 12 играч, дано скоро сме заедно. Искам да благодаря на господин Белчев и най-вече на господин Ганчев за доверието към мен и се надявам да го оправдая. Обичам предизвикателствата, така че вече съм настроен да работя в българския футбол“, завърши изказването си помощникът на Стамен Белчев.  
Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки