Крушарски: Взимам следващата Купа и се отказвам

"Нашите амбиции са 3 кръга в Европа и да скочим пак на всички, пък каквото сабя покаже"

Крушарски: Взимам следващата Купа и се отказвам

 Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе много щастлив от поредния трофей на клуба. Босът на “смърфовете” каза, че амбициите на клуба са да се минат три кръга в Европа и да се играе силно в шампионата. Крушарски също така се надява скоро да се започне изграждането на тренировъчната база на клуба.

“Ние се бяхме сбрали преди мача и аз им казах какво ще стане. Всичко е във вътрешното чувство, а откак съм тук, никога не ме е излъгало. На всички в БФС им казах, че няма смисъл да ходя да видя купата този мач, тъй като ще я гледам цяла година. Ние имаме 24 човека, които са взаимозаменяеми. Видяхме „доброто съдийство” срещу ЦСКА, а на мен мечтата ми беше да вземем медал. Изядоха ни мечтите, тъй като той беше ценен. Ние ще вземем цялото първенство, защото отборите, които са със „стари лаври” новите ще ги изместят. Да кажем, че Лудогорец можем да го спрем. Това е самото начало. Те са в пъти над нашата стойност и по заплати и всичко. Те имат по-големи амбиции. Нашите амбиции са 3 кръга в Европа и да скочим пак на всички, пък каквото сабя покаже”.

“Взимам следващата Купа и се отказвам. Аз съм пенсионер, имам добра пенсия и мога да се издържам и без да работя. Аз няма да се откажа от отбора, дал съм си дума, че ще спра да работя, тъй като съм на години, я имам още 10, я нямам. Дано да доживея да видя това, което сега ми обещаха на 19-и - заместник-кметът ми обеща да закарам багерите и да почнем да правим тренировъчната база. Ако това не стане, аз им казах, че нямам повече време за губене. Теренът и стадион ще ги правя аз и всички пари, които са дадени в стадиона ще отидат за него. Един лев печалба няма да сложа за моята фирма. Колкото повече направят, толкова по-добре за мен. Мисля, че ще стане всичко, тъй като трябва да стане чудо, за да не стане. Аз съм реалист, човек, който е доказал себе си и мога да направя това, което мога. Мисля, че ми се полага”, коментира Крушарски.

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

Берое се справи с Локомотив (Пловдив) в голов екшън (ВИДЕО)

Заралии спечелиха с 3:2 срещу "смърфовете"

ОФИЦИАЛНО: Локо Пд представи бивш играч на ЦСКА

Баи е четвъртият нов на "Лаута" тази зима

Локо (Пловдив) надделя над дубъла си в учебна игра

"Смърфовете" изпробваха играчи на проби в този тест

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки