Красимир Балъков се включва в благородна инициатива

Футболната легенда дарява картина от личната си колекция за в подкрепа на SOS Детски селища България

Красимир Балъков се включва в благородна инициатива

 Футболната легенда Красимир Балъков дарява картина от личната си колекция за благотворителния търг в подкрепа на SOS Детски селища България, който ще се проведе по време на церемонията за Десетото юбилейно издание на Наградите за луксозно строителство.

Галавечерта, която ще отличи лидерите в строителния бранш у нас, ще се състои на 30 септември в балната зала на 5-звездния хотел "Маринела" и ще завърши с благотворителен търг с картини на стари майстори, съобщава ВИП Комюникейшън.

Сметката за кампанията "Строителните Оскари в подкрепа на "SOS Детски селища България" вече събира дарения - BG48RZBB91551000365058, а общо набраните средства ще бъдат обявени по време на събитието.

Участието на Балъков в кампанията не е случайно - вече 25 години той дарява за SOS Детски селища България. А по време на 50-ия си юбилей той направи и гостите си съпричастни с благородната кауза - бяха събрани и дарени над 17 хиляди лева.

"Чувството за удовлетворение и щастие, когато работиш със SOS Детски селища България, е невероятно. Доказателството за успеха на проекта на Херман Гмайнер са всички тези български деца, които сега са реализирани, успели млади хора", каза Балъков.

"Щастливите моменти, които съм изпитал като част от отбора на SOS Детски селища, са основанието ми да призова всеки, който може, да стане SOS приятел", допълва той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки