Крушарски: Жозе не е по-специален от нас, ще покажем повече от чудото на Марек срещу Байерн

„Ще видят, че не сме аборигени! Те като се напият започват да се бият, а ние – да се целуваме!“

Крушарски: Жозе не е по-специален от нас, ще покажем повече от чудото на Марек срещу Байерн

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира в типичния си стил двубоя в четвъртък от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Тотнъм.

„Живуркаме и чакаме с нетърпение да ритаме топката. Жозе Моуриньо не е по-специален от нас. Ние по-малко специални ли сме от него? Това, че той иска специална кола, специални условия… и ние искаме много, ама сме земни“, каза той.

„Искат разширена съблекалня, екипът на едно място, на друго място - друго. Той иска специална кола от летището, да обслужва само него. За марката - каквото имаме, това ще му дадем. Ние не сме толкова специални като англичаните. Ще им покажем обаче, че не сме аборигени, че сме хора нормални и малко повече сме живели, отколкото те. Защото те нито могат да седят на масата да ядат и пият като нас. Те идват и се напиват и започват да се бият един с друг, докато ние като се напием започваме да се целуваме", каза Крушарски пред Дарик и dsport.

"В Локомотив Пловдив настроението е пивко. Сега ще им поръчам по една бутилка вино да изпият и като излязат на терена да карат през просото. През цялото време работим психологически с тях. Момчетата са в настроение да играят и да покажат, че не сме втора класа вагон.“

„Тези, които ме слушат, знаят че аз тото не играя, но Локомотив играе твърдо за победа. Значи не само сърбите, а и българите са малко по-освободени. Имаме и Алмейда, който е португалец и не е по-слаб от тях, така че нещата отиват на равен с равен. Организацията за гледането на мача от нашите фенове е направена. Молбата ми е само да няма бомбички около стадиона, защото ще ни изядат главата."

"Стадионът не бил подходящ за игра - и дотам стигнахме - трябва да се пазим от всичко, имаше предупреждения за доста неща, трябва да внимаваме. Ще видите нещо повече от чудото на Марек срещу Байерн. Екипът работи да освободи играчите психологически, за да правят това, което могат."

БФС извади отбор от София-изток

Пирдоп приключва с областната група

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки