Сензациите в пресата: Стивън Петков не е във форма, дебютът му се отлага

Вижте всичко най-интересно в печата от днес

Сензациите в пресата: Стивън Петков не е във форма, дебютът му се отлага

Най-интересното от родния спортен печат днес, 16-ти септември:

Тема Спорт: ЦСКА праща разузнавач на Фарьорските острови

ЦСКа ще има свой човек днес на мача Б36 Торсхавн - ТНС на стадион "Торсвьолур". Двубоят в столицата на Фарьорските острови ще излъчи съперника на победителя от двойката ЦСКА - БАТЕ Борисов в третия квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата започва от 21 часа българско време, като няма да бъде предавана пряко по нито един телевизионен канал. Това обаче няма да е пречка за ЦСКА, тъй като помощник-треньорът Владислав Януш отново ще влезе в ролята на разузнавач. През уикенда асистентът на Стамен Белчев беше командирован и до Беларус, за да наблюдава играта на БАТЕ срещу Смолевичи при 5:2 за борисовичани.

Мач Телеграф: Дебютът на Стивън се отлага, не бил във форма

В понеделник Левски си върна и юношата Стивън Петков, който дойде под наем от Фейрензе. Нападателят обаче е с минимални шансове, за да се бори за титулярно място за мача с ЦСКА 1948, въпреки, че получи фланелката с номер 9. Причината за това е, че той е далеч от формата, която е необходима за целта. Стивън се е готвил индивидуално, докато вървяха преговорите между "сините" и португалците за него. На "Герена" обаче се надяват, че той бързо ще влезе в час. Продължава и тъмнината около Найджъл Робърта, който още се оплаква от контузия. Подобно държане от негова страна не е от вчера, но "сините" са категорични, че скоро тези прищавки ще бъдат прекратени.

Тема Спорт: Халф на Берое се размина със сериозна контузия 

Гвинейският футболист на Берое Ибрахима Конте се е разминала със сериозна травма. Той усети болки в бедрото по време на спринт в гостуването на Славия, спечелено с 2:0. Това наложи смяната му с Димо Бакалов.

Направените прегледи показаха, че Конте няма скъсан мускул и се очаква да е готов за съботното домакинство срещу Черно море. Същото не може да се каже за съотборниите му Душан Перниш, Александър Василев, Кийлън Лебон, Карлос Охене, Радослав Апостолов и Никола Маринов. Всички те имат различни по рода си здравословни оплаквания и връщането им на терена за събота е под въпрос.

Берое пусна в продажба билетите за домакинството на варненци. Цената на един талон до петък включително е 8 лева. В деня на мача от касите пред стадиона билетът ще струва 10 лева. Пропуските за VIP-a са по 40 лева, включително и за деца. От клуба умоляват всички зрители да спазват изискванията за безопасност - да бъдат разположени през две седалки един от друг; да пазят дистанция на входовете и касите пред стадиона; да се избягва струпването на хора пред и около стадиона, преди и след двубоя.

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки