Миньор (Перник) стъпи накриво срещу Добруджа

Двата отбора не можаха да си отбележат гол на Стадиона на мира в Перник

Миньор (Перник) стъпи накриво срещу Добруджа

Миньор (Перник) не успя да победи Добруджа в мач от седмия кръг на Втора лига, игран на Стадиона на мира. Срещата завърши 0:0. Тя трябваше да се играе вчера (19 септември), но за да може част от заразените с коронавирус футболисти на гостите да се завърнат на терена, Миньор уважи молбата на съперника двубоят да бъде отложен.

 
Първото полувреме не предложи особена интрига за зрителите. Първото сериозно положение дойде в 61-ата минута, когато удар на Томислав Павлов с глава бе изчистен от голлинията на Добруджа. Десетина по-късно Кристиян Слишков излезе сам срещу вратаря, но ударът му бе неточен. До края на срещата Миньор продължи да търси успеха, но добрите намеси на стража на гостите оставиха двете нули на таблото.
 
По този начин перничани изпуснаха шанса поне временно да изпреварят дубъла на Лудогорец и остават на пета позиция в класирането с 11 точки. Добруджа от своя страна продължи с лошото си представяне, като има само една победа от началото на сезона. Тимът заема 11-а позиция с 6 т.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки