Балъков: Оставили сме всичко на Краси Петров

"Имаме млади и перспективен треньорски щаб и им даваме гръб и ги подкрепяме", заяви главният мениджър на "червените"

Балъков: Оставили сме всичко на Краси Петров

 Главният мениджър на ЦСКА 948 Красимир Балъков говори преди утрешния мач от efbet Лига срещу Етър. Бала даде разяснения относно последните рокади в треньорския щаб и обясни, че в момента всички спортно-техническите решения се взимат от Красимир Петров и неговия щаб.

“За мен двубоят утре е по-специален, а и за Дани Младенов също. И двамата сме били в Етър, и сме оставили спомени и следи. В главите си обаче нямаме нищо друго освен победа. В мача с Левски разочаровахме феновете и сега трябва да ги зарадваме. Основата на един футболист да разкрие качествата си е нагласата и заряда. На мача с Левски нямахме и минималната основа да победим и бе логично да загубим. Това трябва да е само едно подхлъзване, за да знаят футболистите, че без агресия и заряд няма как да победиш никой. Искам да видя един отбор желаещ изява и победа”.“Етър е с много добър и качествен треньор, който е работил и в нашия клуб.

"Оставили сме вижданията за схема на игра и тренировъчен процес на Краси Петров. Аз идвам сам и оставям треньорския щаб да черпи от моя опит и ако е необходимо да решаваме някой неща заедно. Данчо Юруков е бил три години и нещо. Това не е някакво спонтанно решение - това е доказателство, че тук няма хора и личности, а само успехът е на първо място. Той е млад и талантлив треньор и ще намери своето поприще. Все още не успяваме да направим нужния синхрон, но да се надяваме, че с Краси ще успеем. Още на първата тренировка имаше настроение и заряд, дано това се пренесе и на мача с Етър”.

"Краси Петров си избира треньорския щаб и Атанас Борносузов е част от него. Имаме млади и перспективен треньорски щаб и им даваме гръб и ги подкрепяме. Ние не можем да променим фенската култура. Ние ще трябва да се съобразяваме с тях и им обясняваме. Надявам се да ни разберат за Борносузов, защото търсим най-доброто за отбора”, каза още Балъков.

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки