Отборът на МФ победи поляци, световен шампион ги поздрави

Робер Пирес дори посети тима при последната си визита в България

Отборът на МФ победи поляци, световен шампион ги поздрави

Футболният тим на Министерството на финансите победи с 6:2 отбор съставен от полски IT специалисти, които работят в България. Менторът на "Дружина полска" Радо Цветанов беше селектирал сериозен състав, който да се противопостави на родните финансисти. Така след 20 минути игра сънародниците на Роберт Левандовски вече водеха с 2:0 за ужас на публиката, която подкрепяше българския отбор.

Този резултат дойде като гръм от ясно небе и след последвала належаща промяна в игровата схема на МФ двубоят навлезе в желаната от българите посока. Опростени отигравания, много движение, заедно с висока преса изненадаха полската селекция. По-добрата физическа подготовка на финансистите също се оказа основен фактор върху положителния изход от срещата.

Нападателното дуо Кирил Евтимов - Велин Пеев се отчете съответно с по два и четири гола, с които нашите подпечатаха победата срещу "Дружина полска", в този изключитело интересен и приятен мач.

Поздравления за успеха отбора на Министерството на финансите получи от легендата на Арсенал и световен шампион Роберт Пирес, който дори ги посети при последната си визита в България.

МФ бе в състав: Велин Пеев, Диан Стоилов, Добромир Луканов, Ивайло Ашков, Ивайло Соколов - Соки, Мартин Свиленов, Кирил Евтимов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки