Турци провалят трансфер на Лудогорец

Нов в Разград с повиквателна за националния отбор на Бенин

Турци провалят трансфер на Лудогорец

Португалският централен защитник Жозуе Са от Андерлехт е постигнал споразумение за 2-годишен контракт с елитния турски Малатияспор, съобщават местни медии.

28-годишният Са има договор с белгийския клуб до следващото лято, но не влиза в плановете на треньорското ръководство.

Българският футболен шампион Лудогорец също имаше интерес към играча, но той е предпочел офертата от Турция.

Бившият португалски младежки национал беше привлечен в гранда от Брюксел от Витория Гимараеш срещу 2.2 милиона евро през август 2017 година, но не успя да се утвърди в състава и записа едва 26 участия с екипа на Андерлехт.

През последния сезон той игра като преотстъпен в испанския първодивизионен Уеска, за който записа 27 мача с 1 гола и 2 асистенции.

В белгийската преса пък съобщават, че все още няма договорка за трансфера между Андерлехт и Малатияспор. Са има опит в турския футбол, където записа 22 мача с 1 гол като преотстъпен в Касъмпаша през сезон 2018/2019.

Междувременно стана ясно, че последното ново попълнение в състава на Лудогорец на този етап Оливие Вердон има повиквателна за националния отбор на Бенин.

На 11 октомври отборът ще играе контрола срещу Габон в Португалия, а в състава е и бившият защитник на Левски Седрик Унтонджи.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки