СМЯХ: Жозе подгони играч, отишъл до тоалетна по време на мач

Ерик Дайър видя забавната страна на случката, вижте коментара на Моуриньо

СМЯХ: Жозе подгони играч, отишъл до тоалетна по време на мач

Ерик Дайър стана главен герой в най-забавния момент от мача за Купата на Лигата между "Тотнъм" и "Челси" във вторник вечер.

Английският национал напусна терена по време на игра и спринтира към съблекалнята, а Жозе Моуриньо го подгони.

"Сините" водеха с 1:0 след гол на Тимо Вернер, но 15 минути преди края Дайър бе забелязан да тича в посока, противоположна на терена.

Първоначално някои си помислиха, че Моуриньо просто го е заменил, но тези съмнения бяха разсеяни, след като се видя как португалецът тръгна към тунела след 26-годишния си играч.

Дайър се върна няколко секунди по-късно, преди репортерите на терен да обявят, че той просто е имал нужда да използва тоалетната.

"Тотнъм" спечели мача с дузпи, след като Ерик Ламела изравни в 83-ата минута.

След края на мача Моуриньо и Дайър дадоха подробности за необичайната ситуация.

"Той (Моуриньо) не беше щастлив, но нямаше какво да направя. Зовът на природата", каза полузащитникът пред "Скай Спортс".

"Чух, че е имало шанс, когато не бях на терена, но за щастие, те не са вкарали", добави той.

"Дайър трябваше да отиде, нямаше друг начин, трябваше да отиде. Може би е нормално нещо, когато си дехидратиран и нямаш нищо в мускулите си. Знаех, че трябва да отиде, но се опитах да го поставя под напрежение, за да се върне за края на мача. Той беше страхотен пример за всички", коментира Специалния, а пред журналистите малко-по-късно каза, смеейки се: "Проблемът е, че не ставаше дума за малка нужда".

Дайър видя забавната страна на случката и публикува в профила си в "Инстаграм" снимка на една от тоалетните чинии на "Тотнъм стейдиъм". Върху нея е поставил наградата си за най-добър играч в мача.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки