Венци Стефанов развързва кесията за заплати, за да може Славия да тръгне нагоре

На Тарханов му е обещана зимна селекция, може да дойдат и чужденци

Венци Стефанов развързва кесията за заплати, за да може Славия да тръгне нагоре

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов ще се принуди да увеличи бюджета за заплати на първия отбор през зиматар за да може да привлече нужните попълнения, които да измъкнат „белите“ от кризата, в която изпаднаха от началото на сезона, пише "Мач Телеграф".

Той е уверил новият треньор Александър Тарханов, че ще има възможност да подсили тима си, макар че такава не бе дадена на Златомир Загорчич през лятото. Опитният ръководител и спортно-техническият щаб в момента отчитат тази грешка.

В последно време клубът усилено продава най-добрите си футболисти и служи за добър трамплин на младите. Това привлича добри играчи към „Овча купел“, но това очевидно не е достатъчно.

„Мач Телеграф“ научи, че през лятото Славия се е бил договорил с няколко футболисти, но трансферите им са пропаднали, тъй като Венци Стефанов е отказал да дава заплати дори с 1000 лева по-високи от тези на повечето му играчи.

Сега, за да се вземат класни изпълнители ще трябва да има няколко заплати с по до 2000 евро по-високи. Не е изключено на Тарханов да бъде позволено да вземе и един или двама чужденци.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки