Възраждане 2020 с фамозна победа, разгроми Национал с 6:1

Малките таланти на треньора Йордан Димитров продължават да правят фурор в първенството на Футбол 7

Възраждане 2020 с фамозна победа, разгроми Национал с 6:1

Възраждане 2020 записа фамозна победа с 6:1 над Национал в първенството на Футбол 7 в столицата. Малките таланти (родени 2010 година) демонстрираха страхотен футбол срещу представителите на една от водещите ни детско-юношески школи. На терена в комплекс ДИТ отборът на Възраждане 2020 показа изключително технични и бързи комбинации, тактическа дисциплина и красиви голове - всичко, което радва зрителите по трибуните.

Хеттрик в днешния мач записа капитанът Ясин Сали, а по един гол за убедителната победа добавиха Велян Колев, Мартин Миладинов и Адриян Петров - Легендата. По този начин Възраждане 2020 потвърди успеха си от миналата неделя, когато надделя с 3:1 над Витоша 13.

"Честито на всички деца и техните родители. Показахме отличен футбол и това може само да ме радва. Продължаваме да работим, разполагаме с огромен потенциал и при набор 2010, и при набор 2009", заяви след мача треньорът Йордан Димитров, който е считан за един от най-перспективните ни млади специалисти.

Следящите отблизо мачовете на подготвителните групи считат, че Възраждане 2020 играе изключително грамотен и красив футбол и в двете възрасти и това е голямо обещание за бъдещето. 

Вчера набор 2009 направи изключително силен мач срещу фаворита в групата Елит, но загуби драматично с 3:4. Два гола отбеляза привлеченият от Левски нападател Мартин Шопски, а веднъж се разписа Георги Сапунджиев. Зрителите в "Уинбет Арена" в Суходол са категорични, че Възраждане 2020 е надиграл класния си противник, но пропуски пред вратата и неадекватно съдийство на изтърпяващия наказание Еди Мечикян са попречили да стигне заслужено до трите точки. 



 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки