Локо (Пловдив) се цели в четвърта поредна победа в efbet Лига

"Смърфовете" затварят 9-ия кръг в първенството с мач срещу Арда (Кърджали)

Локо (Пловдив) се цели в четвърта поредна победа в efbet Лига

 Локомотив (Пловдив) посреща Арда (Кърджали) в последната среща от 9-ия кръг на efbet Лига. "Смърфовете" се целят в четвърта поредна победа, с която да се откъснат пред преледвачите си на върха на класирането.

Лудогорец, ЦСКА и Берое допуснаха грешки в своите мачове от кръга, като разградчани врътнаха реми 1:1 с Царско село, а столичани завършиха при същия резултат в домакинството си на старозагорци. Това дава възможност на пловдивчани да се откъснат с 4 точки пред "зелените", с 6 пред заралии и със 7 пред "червените", ако спечелят днес.

Арда обаче въобще не е за подценяване. Кърджалии показват доста приличен футбол до момента през сезона и могат да объркат сметките на всеки, ако бъдат подценени.

Локомотив обаче си остава фаворит поне на хартия преди началото на двубоя. "Железничарите" нямат загубена точка като домакин от началото на сезона и се надяват победната им форма да продължи. Двата тима са изиграли само два мача помежду си в елита досега, но интересното е, че Арда си тръгна с реми в предишното си гостуване на "Лаута". Локо пък отговори с успех в ответния мач.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки