Валентин Антов: Групата ни в Лига Европа е преодолима

„Тези мачове са бонус за нас, трябва да вдигнем нивото в първенството, защото от ЦСКА се очаква повече“

Валентин Антов: Групата ни в Лига Европа е преодолима

Младият бранител на ЦСКА, Валентин Антов, който беше удостоен и с наградата за най-добър футболист за месец септември, сподели, че очаква с нетърпение срещите от Лига Европа и че "червените" имат своите шансове за преминаване на групата.

Българският гранд приема като домакин румънския Клуж в първи мач от тазгодишното издание на втория по сила европейски клубен турнир, а младият бранител смята, че неговият тим има своите шансове.

„Благодаря за наградата. Радвам се, че успяхме да зарадваме феновете и да постигнем нещо голямо. Надявам се другите номинирани да продължат да се развиват също“, започна Антов.

„Не мисля, че има подценяване. Както каза треньорът, малко не ни достига, за да вземем мачовете от вътрешния шампионат. Работим обаче добре, за да сме във форма и да постигаме необходимите успехи. В Лига Европа постигнахме своята цел, така че тези мачове сега са бонус. Трябва обаче да вдигнем нивото в първенството, където се очаква повече от нас.“

„Разбира се, че е преодолима групата. В Лига Европа няма слаби отбори, това важи за всички. Съперниците са трудни, но ако тръгнем с една хубава победа, то шансове със сигурност ще имаме“, завърши младият бранител.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки