Ники Митов: Недоброжелатели искат да вкарат някакви интриги

"Не е моя работа кой ще съди клуба, аз съм треньор"

Ники Митов: Недоброжелатели искат да вкарат някакви интриги

Треньорът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов коментира равенството на своя тим с Локомотив (Горна Оряховица) в мач от 11-ия кръг на Втора лига. Двата тима не успяха да си отбележат и завършиха при резултат 0:0

 
"Контролирахме мача, но в последната третина ни трябваше малко повече разнообразие. Знаехме, че ще играят защитно просто не се получиха някой неща. Грешни решения при ударите, грешни пасове.
 
Ние сме отбор, който сега се изгражда и имаме доста работа. Не ме учудва, че има такива мачове. Ние всяка среща излизаме за победа.
 
Изиграхме 6-7 мача на доста високо ниво с един млад отбор, никой не очакваше това, всеки мислеше да не изпаднем. Нормално е да има спад сега.
 
Недоброжелатели искат да вкарат някакви интриги. След 7 добри мача да загубиш 2 няма какво да ни разколебава. Ще търсим още следващия мач победата. Важно е да изградим един добър отбор.
 
Ще си направим един разбор и след това ще се готвим. Трябва да вкарваме голове. Не е моя работа кой ще съди клуба, аз съм треньор", заяви Митов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки