БФС одобри правилата за Конгреса

Вижте съобщението на централата

БФС одобри правилата за Конгреса

 На днешното си заседание Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз прие покана за извънредното общо събрание на БФС, насрочено за 11 декември 2020 г., както и условията за избор и определяне на делегати на ФК в системата на съюза в съответствие с Устава на БФС, пишат от централата.

 
Приети бяха съставите на комисиите за подготовка на Конгреса, за подготовка на документите за Конгреса, както и за промени в Устава на БФС. Членовете на Изпълнителния комитет одобриха организационни регламенти относно Общото събрание, които ще бъдат представени на вниманието на делегатите.
 
Приети бяха и правилата за издигане на кандидатура за президент на БФС, като постъпилите предложения от клубове, придружени от писмено заявление за съгласие и декларация за конфликт на интереси от страна на самия кандидат, ще бъдат приемани в деловодството на БФС най-късно 15 дни преди датата на провеждане на Конгреса (до 17:30 ч. на 26 ноември 2020 г.) и ще бъдат обявени най-малко 10 дни преди датата на провеждане (т.е. до 17:30 ч. на 1 декември 2020 г.).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки