Илиан Илиев: От почти никаква ситуация ни вкараха гол

"Трябва да свикваме със съдийските грешки, примиряваме се, като стадо"

Илиан Илиев: От почти никаква ситуация ни вкараха гол

 Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира загубата от ЦСКА 1948. "Моряците" допуснаха обрат от 1:0 до 1:2 и това сложи край на серията им от две поредни победи.

 
“В този мач ни наказаха с две грешки. Влязохме добре в мача, вкарахме гол. , а после и дузпа. Като цяло обаче мисля, че бяхме равностойни. През повечето време те бяха прибрани и играха на контраатака.
 
Единственото нещо, от което не мога да съм доволен е в дефанзивен план и това, че допуснахме грешки от притеснения. Създавахме доста ситуации, които също не отбелязахме и ни костваха точката или три.
 
Някой път в ситуация, в която виждаш, че си водещ, те разколебава. Трябва да свикваме с тези съдийски неща, примиряваме се, като стадото да си вървим там, пък другите неща да се оправят. Това обаче не ни взима вината от такива грешки. Не трябва, ако искаш да си от водещите отбори, да допускаше грешки от притеснения.
 
Трябва да свикваме и със затварянето на стадионите и да влезем в тази битка. Ситуацията е такава, че с 2 победи се изкачваш до топ 6 после със загуба падаш надолу.
 
Имаме мач с Ботев (Пд) след това ще му мислим с домакинствата. Със сигурност обаче липсата на публика отнема предимството. Особено и някой съдия, който не е сигурен. Пълен хаос, кое свирил, кое не свирил, но се приемат нещата и продължаваме”, заяви Илиев.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки