Берое излиза за първа победа срещу Арда

Двубоят е днес от 18:45 часа

Берое излиза за първа победа срещу Арда

 Берое посреща Арда в първи мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Двата тима ще се изправят един срещу друг в Стара Загора в 18:45 часа. "Зелените" имат шанс да атакуват второто място във временното класиране с победа днес, но това може и да не е толкова лесна задача, тъй като те все още не са правили подобно нещо срещу кърджалии.

 
 
Двата тима имат само два мача помежду си в елита. И двете срещи отидоха на сметката на Арда. Въпреки всичко Берое изглежда като фаворит преди мача. Старозагорци са най-резултатният отбор в първенството до момента, като са отбелязали по 2,2 гола средно на мач. В същото време кърджалии нямат победа в последните си 3 мача, и нямат попадение в последните си три гостувания.
 
Треньорът на домакините Димитър Димитров не може да разчита на контузените Перниш, Конте, Апостолов и Маринов. Очаква се той да изведе на терена Християн Василев на вратата и Фуртадо, Мезаг, Ангелов и Александър Василев в защита. Цветков и Минчев ще си партнират в средата на терена, а Макута и Еривалдо ще действат по крилата. Атаката ще води Фол, а зад гърба му ще бъде Октавио.
 
За гостите единственият отсъстващ ще бъде Стойчо Атанасов, който е в лазарета. Николай Киров вероятно ще заложи на Караджов под рамката и пед него триото Стоев, Сулака и Ганев в защита. Лозев и Леони ще бъдат халф-бекове, а Котев и Мартинов ще бъдат в средата на терена. Ковачев и Коконов ще бъдат атакуващи полузащитници, а в атака ще започне Делев.
 
efbet Лига, 11 кръг:

БЕРОЕ - АРДА

Вероятни състави:

БЕРОЕ: Х. Василев, Фуртадо, Мезаг, Ангелов, А. Василев, Минчев, Цветков, Октавио, Макута, Еривалдо, Фол
 
АРДА: Караджов, Стоев, Сулака, Ганев, Лозев, Леони, Котев, Мартинов, Ковачев, Коконов, Делев
 
Стадион: "Берое", Стара Загора
Съдия: Станислав Тодоров
Начало: 18:45 часа

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки