Берое: Вече сме фактор и всички ни се хвърлят

"С изключение на Лудогорец и ЦСКА, останалите тимове предимно се бранят, рушат играта и я бавят с лежане по терена", каза Валентин Грудев

Берое: Вече сме фактор и всички ни се хвърлят

Спортният директор на Берое Валентин Грудев, заяви, че част от причините старозагорци да губят точки от началото на шампионата се крият в това, че повечето тимове дават максимума от възможностите си именно срещу тях.

"Длъжни сме да отчетем факта, че сме се превърнали във фактор, щом преобладаващата част от конкурентите ни играят навито и срещу нас дават максимума от възможностите си. С изключение на Лудогорец и ЦСКА, останалите тимове предимно се бранят, рушат играта и я бавят с лежане по терена. Трябва да се научим да играем при такива обстоятелства. Те станаха главна причина за домакинските ни загуби срещу Арда (Кърджали) и Локомотив (Пловдив) и за трудния ни успех срещу Етър като гост", подчерта Грудев.


Трима чуждестранни футболисти на Берое са с повиквателни за националните си отбори. Стив Фуртадо ще рита за Кабо Верде. Халфът Гаюс Макута отново е част от състава на Конго. Илиас Хасани пък е сред играчите в селекцията на Алжир.

Днес от 14:00 часа Берое излиза в контрола с Литекс, след като мачът с Царско село беше отложен.

"Тема Спорт"
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки