БЕЗ ДЕВЕТ БОЛНИ: Лудогорец II удари Септември (Сф) (ВИДЕО)

Голмайсторът на Втора лига Димитър Митков блесна с нови двe попадения

БЕЗ ДЕВЕТ БОЛНИ: Лудогорец II  удари Септември (Сф) (ВИДЕО)

Лудогорец II спечели с 2:0 домакинството си на на столичния Септември в двубой от 13-ия кръг на Втора лига. И двете попадения вкара Димитър Митков.  

 
Дубълът на шампионите беше без девет от играчите си, които са заразени с корнавирус. Именно поради тази причина в отбора попаднаха момчета от тима до 17 години. 
 
Първата опасност пред вратата на гостите дойде в 8-ата минута, когато Стефанов отправи добър удар, Банков спаси. Една по-късно Димитър Митков откри след асистенция на Найденов. Малко след това Найденов стреля встрани от вратата.
 
В 29-ата минута Чукалов пропусна. В 35-ата Йорданов шутира към вратата на Банков, но топката не намери целта. До почивката домакините имаха още няколко възможности да реализират нов гол, но отбраната на столичния тим не позволи това да се случи.
 
През втората част отново удар на Йорданов в 50-ата минута накара Банков да се намесва успешно. Пет минути по-късно удар на Александър Тодоров беше спасен от вратаря на "орлите" Русанов. Нов гол на Димитър Митков направи резултата 2:0 с гол от дузпа в 80-ата минута на срещата.
 
След този успех Лудогорец II се изкачи до 4-ото място в класирането с актив от 25 точки, а Септември е на 6-ото с 21.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки