Дюлгеров: Настроението в отбора е приповдигнaто

Защитникът на Пирин говори преди мача със Септември (София), където прекара част от кариерата си

Дюлгеров: Настроението в отбора е приповдигнaто

 В понеделник, 23 ноември, Пирин Благоевград  гостува на Септември Спфия в дербито от 14-ия кръг на Втора лига. В настоящия тим на "орлетата" личат имената на няколко бивши футболисти на тима от София. Един от тях е Александър Дюлгеров, който сподели очакванията си пред клубния сайт:

"Настроението е приповдигнато, когато има победи, винаги настроението е на лице. Тази малка пауза, заради участието на националните отбори, мина добре. Работим с настроение, когато побеждаваш винаги е така. Има ли победи, винаги е приятно да се работи в следващите дни", заяви Дюлгеров.

„Целите ни са свързани с постигането на две победи. В живота нищо не е задължително, но това е целта ни в тези срещи. Тези успехи са ни крайно нужни, за да запазим позициите си на върха в класирането. Всяка една победа носи самочувствие в отбора. С времето, колкото повече победи се събират, толкова по-голяма увереност ще придобива нашият отбор. Това е съвсем нормално", добави още той.

„Със смесени чувства съм от престоя си там. В организационно отношение, като начин на работа, всичко беше на професионално и високо ниво. Единствената горчивина е, че отборът изпадна от efbet Лига по нелеп начин. Това са футболисти, изградени в школата на Септември. Мога само да поздравя г-н Чандъров, че дава шанс на младите. В тима им има и няколко опитни футболисти. Септември има отбор, с който може да се бори за топ 3 или топ 4 в класирането. Един от най-добрите ми приятели е вратарят на Септември Николай Банков. Но приятелството си остава извън терена. Няма да пропусна да се разпиша в неговата врата, ако ми се отдаде възможност. Важно е отборът да се подготви добре, да се запознае със силните и слабите страни на съперника. Да излезем с увереност и да вземем победата, за да запазим позицията си в класирането", каза бранителят.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки