Сензациите в пресата: ЦСКА гласи трансфер на Бусато, на "Армията" търсят партньор на Соу и сред крилата

„Сините“ тестват Ники Михайлов и Роберта, Черно море вдига Исмаил Иса за Славия и още…

Сензациите в пресата: ЦСКА гласи трансфер на Бусато, на "Армията" търсят партньор на Соу и сред крилата

Сензациите в пресата днес, вторник, 24.11.2020 година:

„Меридиан мач“: Гласят трансфер и на Бусато

Вратарят Густаво Бусато може да попадне в списъка на напускащите ЦСКА през зимния трансферен прозорец. Бразилецът не бе особено убедителен в мачовете от началото, въпреки че се отличи в важни спасявания на дузпи, включително и срещу БАТЕ Борисов по пътя към групите в Лига Европа. Бруно Акрапович и треньорът на вратарите Ивайло Иванов са готови да наложат трайно под рамката Димитър Евтимов. Няма да е изненада, ако през зимата му бъде привлечен конкурент от нашето първенство. Вече дори има набелязани няколко варианта. Бусато дойде в България от долните дивизии на Бразилия и ЦСКА определено е най-силният отбор, за който е играл в кариерата си. Преди няколко дни „червените“ опровергаха появилите се информации, че стражът също е дал позитивен резултат на тест за COVID-19.

„Тема спорт“: Тестват Ники Михайлов и Роберта

В Левски очакват към отбора да се присъединят вратарят Николай Михайлов и нападателят Роберта. Карантината на двамата изтече вчера. За да подновят тренировки обаче, те трябва да дадат отрицателни тестове за COVID-19. Вратарят бе диагностициран с коронавирус по време на лагера на националния отбор на България за контролата с Гибралтар (3:0) и двубоите от Лигата на нациите с Финландия (0:2) и Ейре (0:0). Нападателят пък даде пробата на тест, направен му от клуба. Малко по-късно от тях от селекцията на Георги Дерменджиев заради COVID -19 отпадна и Мартин Райнов. Очаква се до края на седмицата полузащитникът също да бъде на разположение на Славиша Стоянович. Треньорът се надява, че триото ще бъде в добро физическо състояние. Преди да влезе под карантина, Роберта имаше проблеми, но игра в последния мач на Левски - загубата с 0:1 при гостуването на Лудогорец в Разград.

„Меридиан мач“: Търсят партньор на Соу и сред крилата

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович е решен да продължи да залага на схема на игра, при която Али Соу да има партньор на върху на атака на тима. По време на тренировките босненецът е изпробвал варианти не само с номиналния втори нападател Ахмед Ахмедов, но и с крилата, които изобилстват след активната лятна селекция. Няма да е изненада ако до Соу още срещу Йънг Бойс в четвъртък видим някой измежду Джером Синклер, Греъм Кери или Георги Йомов. Проблемът пред Акрапович е свързан с това, че все още не е имал възможност да води пълноценни тренировки с всички налични футболисти. Освен доскорошните ангажименти към различни национални отбори, кадрова кризи се обуславя и от контузиите и положителните проби при изследванията за коронавирус. Али Соу игра в предни позиции заедно с Томи Юрич в мача с Ботев (Ихтиман) за Купата, но австралиецът бе освободен от тима в края на миналата седмица.

„Тема спорт“: Черно море вдига Исмаил Иса за Славия

Лекарският щаб на Черно море най-вероятно ще успее да вдигне нападателя Исмаил Иса за домакинството на Славия. Мачът е в петък от 17:30 часа на "Тича". Таранът има контузия в кръста. Той получи травмата по време на сблъсъка с Ботев в Пловдив, който завърши 0:0. Проблемите спряха Иса за националния отбор, иначе той бе в плановете на селекционера Георги Дерменджиев за контролата с Гибралтар, както и срещите от Лигата на нациите срещу Финландия (0:2) и Ейре (0:0). След това Исмаил пропусна и домакинската победа на варненци с 2:1 над Ботев Враца. С проблеми на "Тича" са още Стефан Станчев, Родриго Енрике, Влатко Дробаров и Мирослав Енчев. Под карантина пък са вратарите Георги Георгиев и Иван Дюлгеров, както и халфът Дани Кики. Те са с положителни тестове за COVID-19. Най-вероятно триото ще пропусне и мача със Славия.
Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки