Футболистите на Беласица с лагер в Етрополе

Вижте и какво каза треньорът на петричани Саша Симонович преди мача

Футболистите на Беласица с лагер в Етрополе

С различен брой футболисти провежда до момента заниманията си старши треньорът на мъжкия отбор на ОФК Беласица Саша Симонович за мача с Чавдар Етрополе.

След дълго отсъствие от терена се завърна Симеон Бояджиев. В последните две тренировки се включи и Димитър Стоев. Все още Живко Димитров прави опити да се включи с колегите си, но продължава да е с неизлекувана травма. Вратарят Кирил Георгиев не се чувства добре и не участва в последните занимания.

„Доста неясноти има пред нас за гостуването ни в Етрополе. Симеон Бояджиев, Димитър Стоев и Живко Димитров ще бъдат включени в групата за мача срещу Чавдар, но дали някой от тях ще вземе участие още от началото или на по-късен етап от срещата, ще преценим на място след разговор със самите футболисти. Предвиждаме да вземем и вратаря на юноши старша възраст Тодор Димитров. Изключително съм доволен от отношението на ръководството на клуба затова, че прие предложението да имаме лагер сбор в Етрополе. Ще тръгнем в петък сутринта за Етрополе и там ще проведем последната си тренировка ден преди двубой с местния Чавдар. Получих информация за играта на домакините, имам видеозаписи на изиграни от тях мачове, и мнението ми е, че са един много балансиран отбор, и независимо че колегата няма да може да разчита на трима наказани футболисти, той има достойни заместници на тях и това не бива да ни успокоява. Знаем амбициите на тима от Етрополе, а те са да се доближат до лидера във временното класиране. Хубавото е, че мачът ще се играе на отличен терен-нещо, от което страдаме, и се надявам нашия техничен отбор да разгъне възможностите си докрай и да излезем с чест от двубоя. Това е пътя за запазване на шансовете ни на лидерското място в групата”, сподели Саша Симонович. 

Вероятен състав:
Захари Димитров, Атанас Карачоров, Атанас Димитров, Крум Николов, Аспарух Шамкалов, Симеон Бояджиев, Димитър Стоев, Антон Костадинов, Живко Димитров, Марти Таушанов, Александър Смилков.
 

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

Спортист запази шансове за спасение, Монтана пък за промоция в елита

И двата тима постигнаха победи в днешните си мачове от Втора лига

Септември (София) надви с лекота Марица и е все по-близо до класиране в елита

Столичани стигнаха до успех с 2:0 като гости

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки