Ето как ЦСКА и Левски поздравиха феновете си

Вижте какво си пожелаха „сини“ и „червени“ за 2021 година

Ето как ЦСКА и Левски поздравиха феновете си

Столичните футболни грандове  ЦСКА и Левски поздравиха привържениците си по случай настъпването на новата година.

Двата клуба използваха своите официални сайтове, за да си пожелаят успешна 2021-а:

"Армейци, Честита Нова година! Желаем Ви здраве, щастие, любов, късмет и много сбъднати мечти! Нека новата 2021-ва година бъде по-здрава, по-успешна и изпълнена с още повече незабравими мигове за всички нас, за да продължим заедно да пишем със златни букви нови страници от славната червена история! ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО! САМО ЦСКА!", написаха "червените", които направиха силен есенен полусезон и участваха в групите на Лига Европа за първи път от десетилетие.

"Армейците" отпаднаха с високо вдигнати глави, след като спечелиха 4 точки срещу фаворита "Рома" - 0:0 в Рим и 3:1 на "Васил Левски". Тимът стигна и до равенство при гостуването си на "Клуж".

В Първа лига ЦСКА завърши 2020 г. на трето място с актив от 33 точки, колкото има и вторият "Локомотив" Пловдив. Лидер е шампионът "Лудогорец" с 39. Погледът на наставника Бруно Акрапович и неговите футболисти остава вперен в титлата.

"Левски" е на обратния полюс, заемайки незавидното за тима девето място след есенния дял на сезона. С актив от едва 15 точки "сините" са само на една от зоната на изпадащите.

В края на турбулентната 2020-а, преминала под знака на финансови затруднения, клубът успя да си осигури нов генерален спонсор, а завърналият се начело на отбора словенски треньор Славиша Стоянович гледа с оптимизъм към подновяването на кампанията.

Ето и посланието, публикувано в официалния сайт на клуба от стадион "Георги Аспарухов":

"ПФК Левски поздравява всички "сини" привърженици с новата 2021 година. Пожелаваме Ви да сте здрави и много щастливи! Нека новата година Ви донесе много успехи в личен план, да е изпълнена с положителни емоции, по-добри дни и нови щастливи мигове с любимия клуб!"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки