Нидерландски нападател започна с Локомотив (Сф)

Целта пред отбора е спечелване на промоция за елита

Нидерландски нападател започна с Локомотив (Сф)

Локомотив (Сф) започна подготовка за пролетния полусезон във Втора лига, като целта пред отбора ще бъде спечелване на промоция за елита. Преди първата тренировка за годината бе отслужен водосвет за здраве.

 
Изненадата в селекцията до момента е присъствието на 22-годишния нидерландски нападател Юри де Винтер, който е юноша на Спарта (Ротердам), като е играл в различни третодивизионни клубове от своята страна, както и в гръцкия Керкира. Де Винтер започна подготовка с "червено-черните", като засега е на проби, но надеждите са, че той ще може да помогне на Светослав Диков за усилване на атаката на отбора.
 
Другият чужденец, очакван в "Надежда" на 9 януари, е конгоанецът с германски паспорт Флодин Балоки, който е на 29 години и играе като дефанзивен халф и централен защитник.
 
Четири са сигурните нови попълнения в състава до момента - стражът Божидар Митрев, бранителят Деян Иванов, полузащитникът Томислав Павлов и крилото Георги Бабалиев. 
 
Лидерът във Втора лига Локомотив (София) се раздели официално с петима футболисти.
 
Договорите на Илиян Василев, Наско Милев, Тодор Траянов, Павел Петков и Денислав Станчев бяха разтрогнати по взаимно съгласие.
 
Собственикът на клуба Иван Василев разкри, че е стартиран проект за поставяне на осветление на стадион "Локомотив".
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки