Сензациите в пресата: Пълна мистерия около крило на ЦСКА

Жул Кейта още не се е присъединил към лагера на "червените" в Турция

Сензациите в пресата: Пълна мистерия около крило на ЦСКА

Сензациите в родната преса за днес:

"Тема Спорт": Пробите на Маламов в Ботев (Пловдив) продължават
Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич все още не е взел решение за халфа Станислав Маланов, пише "Тема Спорт". Както е известно, полузащитникът се появи на проби при "жълто-черните" на 10 ноември, а на 14-и вкара едно от попаденията за победата с 3:2 в контрола със Септември (Симитли). Тогава начело все още бе тандемът Петър Пенчев - Георги Онов.

Валентич иска да наблюдава Маламов в някоя от контролите, преди да реши дали да препоръча на ръководителите на Ботев да подпишат договор с него. Първата проверка на "жълто-черните" е на 20 януари (сряда) в Коматево срещу аматьорския Гигант (Съединение).

При представянето му Валентич обяви как действа с привличането на нови попълнения. Той задължително ги гледа и дава мнение на ръководството, което взима окончателно решение на база на финансовите условия.

Преди дни "канарчетата" вече привлякоха трима чужденци. Кевин Янсон, Реда Рабей и Марио Младеновски подписаха с клуба. В близките дни се очакват още петима иностранци.

"Тема Спорт": Пълна мистерия около крило на ЦСКА 
Пълна мистерия цари около крилото на ЦСКА-София Жул Кейта. Фланговият нападател все още не се е присъединил към зимния лагер на отбора в Турция, въпреки че според някои информации от Алания той трябваше да го стори още в понеделник. В крайна сметка Кейта продължава да не тренира заедно със съотборниците си, които се завръщат в България в началото на идната седмица.

От "Армията" очакват 22-годишният гвинеец да пристигне от родината си директно в София, за да вземе участие във втория камп от предсезонната подготовка. На практика Жул Кейта не е тренирал с отбора вече близо месец и половина. Крилото бе освободен да се прибере в Гвинея по спешност преди успеха над Ботев (Пловдив) с 3:0 на 6 декември. Причината бе ненадейната кончина на брат му, а тогава съиграчите му го подкрепиха с тениски "Жул, ние сме с теб".

Впоследстие острието получи разрешение да остане в родината си директно за коледните и новогодишни празници и да се завърне чак за началото на зимната подготовка. Което до момента обаче не се случва.

 

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Гидженов свири Левски - Славия

Владимир Вълков с наряд за визитата на ЦСКА в "Надежда"

ЦСКА ще бъде поставен ако се класира в Лига Европа

Добри новини за "червените"

Каранга: Целта на ЦСКА е титлата

Тук съм да завърша историята, обясни нападателят

Привикаха Каранга на специален разговор

Причината е ясна - липсата на голове

ИЗВЪНРЕДНО: Четирима напускат ЦСКА

Вижте кои са те

Цветомир Найденов към ЦСКА-София: Аз ви играя с 19-годишни, а вие ми играете със съдиите!

Благодетелят на ЦСКА 1948 не остана доволен от съдийството в този двубой

Скаршем се закани на Левски: Мисля да им вкарам два гола!

Норвежкият футболист на ЦСКА бе герой срещу ЦСКА 1948

Ел Местро: Показахме страхотна реакция, най-важен е резултатът

Треньорът на ЦСКА бе много доволен от успеха над ЦСКА 1948

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки