Мартин Райнов: Купата на България е нашата цел! (ВИДЕО)

Славиша Стоянович иска от нас да атакуваме и печелим, разкри халфът на Левски

Мартин Райнов: Купата на България е нашата цел! (ВИДЕО)

Халфът на Левски – Мартин Райнов – говори пред клубната телевизия на „сините“ по време на лагера в Умаг.

 
„Чувствам се нормално. Периодът е с много натоварвания за футболистите. Но сме в Хърватия, за да се подготвим добре за първенството и след това да започнем да печелим. Със сигурност за нас тази подготовка ще е много ползотворна, защото имаме нужда да изглеждаме по-добре физически в мачовете. Натоварванията и тренировките са добри, и смятам, че трябва да започнем да го показваме в двубоите.
 
За мен всички мачове са важни, дори и на тренировка, когато играем помежду си, е от значение да спечеля. Мисля, че за всеки един от моите съотборници е така. След загубата от Домжале всеки бе ядосан, което е нормално. Трябва да се стремим към победи във всеки мач. Да, някои треньори казват, че в контролите е по-важна играта, а не резултатите, да, има го и това, но ние искаме да играем добре и да печелим.
 
Не искам да избързвам с оценки, защото това ни беше първи мач. Имаме още няколко контроли и за някаква промяна ще говорим, когато започнат официалните двубои. Смятам, че по-младите се стараят на всяка тренировка и мисля, че сега им е малко по-тежко, защото подготовката в мъжкия състав е по-различна. Но не съм аз човекът, който да им дава оценки, а треньорът трябва да го направи. Допитват се до всички по-големи от тях. Ние също им казваме някои неща и се опитваме да им помагаме, за да влязат по-бързо в ритъм и да израстват.
 
Да, свикнах с изискванията на Славиша Стоянович. Той иска от нас да атакуваме и печелим. Искам да виждам Левски като победител. За мен няма значение по какъв начин печелим точките. Най-хубаво ще е да играем добре и да победим с три гола разлика, но и 1:0 с грозна игра, успехът да е за Левски.
 
Минало е вече. Моето желание бе да си опитам късмета в чужбина, но офертите, които пристигнаха при мен, прецених, че не са добри за мен. От България също имах няколко оферти, но щом Левски бе оставил отворена вратичка, нямаше как да отида в друг тим. Нямах символика за смяната на номера ми. Говорих с Иван Горанов преди това и той ме попита с кой номер мисля да играя. Той ме посъветва да го взема, защото ще ми върви. Съгласих се с него. Капитанската лента е отговорност, но на първо място нашият капитан е Ники Михайлов. Всеки футболист на Левски трябва да бъде капитан, дори и да не носи лентата. Всеки е необходимо да бъде лидер на терена.
 
Чакам с нетърпение мача с Берое и очаквам да победим. Купата на България е нашата цел, но имаме много мачове и в първенството и трябва да побеждаваме, за да завършим колкото е възможно по-напред, защото това място не отива на Левски.
 
Честно казано не знам какво да кажа на феновете, защото нещото, което правят е невероятно. Ако не бяха те, нямаше да съществуваме вече като клуб. Искам да им кажа едно голямо благодаря и искаме да побеждаваме в мачовете. Знаем, че досегашното ни представяне не е нормално за отбор като Левски, но победите ще дойдат, защото работим много здраво“, каза Райнов.
 

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки