Сензациите в пресата: Павел Колев си тръгва в петък

Даниел Генов направи нещо уникално, Тунчев започна да разузнава Черно море и още…

Сензациите в пресата: Павел Колев си тръгва в петък

Сензациите в пресата днес, четвъртък, 04 февруари 2021 година:

„Мач Телеграф“: Павел Колев си тръгва в петък

Левски ще остане без изпълнителен директор в петък. Тогава изтичат сроковете на предизвестието за прекратяването на трудовите му отношения със „сините". До този момент обаче не е обсъждано кой ще го замени. А на „Герена“ са длъжни да имат човек на този пост заради изискванията на УЕФА за лицензите. „Когато се завърнах в Левски не исках да съм отново изпълнителен директор. По простата причина, че като такъв трябваше ежедневно да слагам подпис под всеки един документ заедно с Баждеков. После му дадох пълномощно, защото му имах доверие. Баждеков не е вариант. Той все пак е на възраст, а и не искам да го натоварвам“, коментира Сираков. 

„Тема спорт“: Тунчев започна да разузнава Морето

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев и неговият щаб са започнали да разузнават първия съперник на тима - Черно море. Двубоят е след девет дни - на 13 февруари (събота), на "Тича". И двата тима правят най-вече тактически промени. Новите попълнения са кът. И все пак Тунчев и щабът му следят вече в детайли представянето на варненци. Младият наставник на Локо не възнамерява да прави сериозни промени и ще продължи да залага на схема с трима в отбрана. Новите попълнения - англичанинът Конър Руан и синът на Георги Иванов-Гонзо - Александър, засега ще са резерви. През пролетта черно-белите ще продължат да дават шансове на играчи от школата, като ги включват в тренировките и групите за двубоите.

„Мач Телеграф“: Само Генов е вкарвал на „червените“ при Акрапович

Нападателят на Ботев (Враца) Даниел Генов направи нещо уникално онзи ден в контролата с ЦСКА, загубена от отбора му с 1:3 на „Армията“. Преди мача той беше единственият българин, който е вкарвал гол във вратата на „червените“, откакто отборът беше поет от Бруно Акрапович. Във вторник Даниел пак опъна мрежата и затвърди постижението си. Преди това нападателят Генов вкара в мача между двата отбора за първенство, спечелен с 2:1 от „червените“ на „Армията“. В останалите 4 официални мача на родна земя - с Ботев (Ихтиман) за Купата и с ЦСКА 1948, Ботев (Пд) и Левски за първенство, „армейците“ не са получавали гол във вратата си. Не го направиха и в предсезонните контроли до споменатия мач с Ботев (Вр). Няма съмнение, че идването на Бруно Акрапович заздрави солидно защитата на тима, която се справи стабилно и в Лига Европа, допускайки само две попадения в три мача - победа 3:1 над Рома, 0:1 от Йънг Бойс и 0:0 с ЧФР Клуж.
Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки