Камбуров: Играя, защото обичам футбола!

"Ако някой ми беше казал, че ще стигна до рекорда на Петър Жеков, щях да му се изсмея“

Камбуров: Играя, защото обичам футбола!

Футболната efbet Лига се завърна, а главно действащо лице бе Мартин Камбуров.

40-годишният нападател се завърна в Берое с гръм и трясък, като за пореден път демонстрира класата си, отбелязвайки и двете попадения за старозагорци за успеха с 2:1 над иначе силния тим на Ботев Враца.

"Много се радвам, че се връщам. Истина е, че Димитър Димитров е в основата на това връщане, защото без треньора няма как да се върнеш в един клуб. Първият ми разговор бе с него, той ми каза, че съм добре дошъл, след това говорих и с ръководството и нещата станаха бързо. Имаше разминаване при предното ми тръгване, което не е вярно. Трябва да има едно взаимно уважение между хората. Аз се имам за успял, Херо е успял треньор - най-нормалното е да се разберем", призна Императора за "Домът на футбола".

"Връщането на Мартин е в полза и за двете страни. Ние ще му помогнем да реализира своята мечта, пък ние сме доволни от неговото присъствие, което значи голове за отбора. Той не се чувстваше много щастлив в ЦСКА и след като разбрахме за емоциите му, аз го приех с отворени обятия. Знам какво представлява Мартин, работил съм с него, убеден съм, че ще ни помогне да постигнем целите си. Нищо не се е променило, аз ще си бъда коректен и търпелив, докато стигне рекорда си. Убеден съм, че той ще го направи още в този шампионат. Оттам нататък неговото състояние ще ми подскаже", заяви Херо пред камерата на DIEMA SPORT.

"Ако някой ми беше казал, че ще стигна до рекорда на Петър Жеков, щях да му се изсмея. Никога не съм тръгвал с цел да гоня даден рекорд. Играех, наслаждавах се и Вие, медиите, ме осведомявахте, че минавам еди кой си. Играя, защото обичам футбола. Самата любов към играта ме доведе дотук, а не това, че гоня Жеков, Сираков или някой друг. Когато си си свършил работата и се чувстваш добре, някой да ми каже, че трябва да се откажа - няма да стане. Миналата година се върнах и станах голмайстор за шести път, някои хора не могат да го асимилират. Тук вече нямаше съмнение, че трябва да опитам всичко, но аз съм воден от любов към играта", призна Камбуров.

"Едно дете да заразя, аз ще съм щастлив. Доста деца се снимат с мен, радват ми се. Надявам се да съм пример. Както аз съм гледал подобни футболисти, така и аз ще се радвам да съм пример за децата", заяви голмайсторът.

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

Арда ще спечели местното дерби с Крумовград

Вижте подробности

Георги Иванов с крути мерки срещу черното тото

Президентът на БФС инициира работна среща в Бояна

Левски обяви програмата на отбора преди домакинството на Славия

Вижте какво предстои

Лудогорец падна от Стяуа след скандална дузпа (ВИДЕО)

"Орлите" загубиха с 2:3 в контролна среща

Младокът Дани Полонски се превръща в ключова част за Пирин

Украинецът бързо стана част от титулярния състав и се отплаща с изключително добра игра

ЦСКА ще бъде поставен ако се класира в Лига Европа

Добри новини за "червените"

ЦСКА 1948 смачка Хебър в Пазарджик, Симба блесна с дебютен гол

Столичани надвиха убедително противника си

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки