Илиан Илиев: Не заслужавахме да загубим

"Равностоен мач, но много лесно се свиреха нарушения"

Илиан Илиев: Не заслужавахме да загубим

Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след загубата на своя тим с 0:1 при гостуването на ЦСКА. “Моряците” отстъпиха с 0:1, а според специалистът мачът е бил равностоен.  

 
“ЦСКА отбелязоха, а ние не. Смятам, че според показанато на терена ние не заслужавахме да загубим. Първото полувреме бяхме по-добри, второто те изравниха и имаха преимущество, но като цяло равностоен мач. Нашият план се получаваше и съжалявам за футболистите. В завършващата фаза имахме ситуации, в които не бяхме добре пласирани и не успяхме да вкараме.
 
Липсва ни и късмет. Бях пронуден да направя смени, след като виждах каква е реакцията на противника, а и как свири съдията, защото за всеки фаул се вдигаше картон. Това малко ни промени плановете, но и резервите си свършиха работате.
 
Трябва да питате съдията дали е бил толкова груб мача, много лесно се свиреха нарушения и някои играчи се възползваха от това.
 
Надяваме се не само Гомеш да вкарва. Успяхме да го вземем него, но трябва и другите. Трябва да пресираме високо и може би не сме достатъчно агресивни, за да хванем защитата неподготовена. Не успяхме, за да създадем ситуация.
 
Футболистите няма от какво да се срамуват днес. Първото полувреме пресирахме и следващия мач искам да покажем същото самочувствие, но ни трябва малко повече и класа в завършващия удар”, заяви Илиев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки