ПОТВЪРДЕНО: Двама подсилват ЦСКА за визитата в Разград

Добри новини за „червените“ преди битката за върха с Лудогорец

ПОТВЪРДЕНО: Двама подсилват ЦСКА за визитата в Разград

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович планира промени по състава за гостуването на Лудогорец.

Двубоят в Разград е в събота, а при успех "червените" ще излязат на първо място в класирането.

За сблъсъка срещу "орлите" босненският специалист ще може да разчита на Жеферсон.

Бразилецът получи контузия прасеца по време на подготовката и не попадна в групата за успехите с по 1:0 над Славия и Черно море.

Универсалният футболист тренира от седмица наравно със съотборниците си.

Той бе физически готов още за двубоя с варненци, но Бруно Акрапович не пожела да прибързва с включването му в игра.

Треньорът възнамерява да използва Жеферсон в халфовата линия срещу Лудогорец. Така той ще може да върне на десния фланг Тибо Вион.

В последните две срещи французинът действа като опорен полузащитник и се справи много добре в тази роля. Сега обаче той ще смени Джером Синклеър.

Причината е, че Вион е по-сигурен в дефанзивен план от англичанина, който не бе убедителен нито срещу Славия, нито срещу Черно море.

В Разград отново като нападател ще играе Адалберто Пеняранда. Венецуелецът прави силни двубои от началото на годината и действа със самочувствие. Той ще партнира на Жорди Кайседо. Зад тях ще е Тиаго Родригес, а в средата на терена ще са Амос Юга и Жеферсон.

В ЦСКА очакват да уредят за съботния сблъсък Бисмарк Чарлс. Младият нападател бе привлечен от косовския Трепча. До сряда ганаецът трябва да получи работна виза и да бъде картотекиран в БФС. 


До момента Чарлс получава само комплименти от Бруно Акрапович. Той успя да си заслужи договор след успешен пробен период.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки