Акрапович стана за смях: Ние сме по-добри!?

„Ние сме в играта, следващият път ще ги доминираме 90 минути“, обеща треньорът след първата си загуба начело на ЦСКА

Акрапович стана за смях: Ние  сме по-добри!?

„Първото полувреме го дадохме на противника без причина. Сега казах на футболистите, че сме по-добри физически, а и по-добре подготвени.“

Думите са на Бруно Акрапович след загубата на ЦСКА от Лудогорец в Разград.

„Червените“ не успяха да отправят нито един точен удар в дербито и така изостанаха от върха с 6 точки след първото си поражение под ръководството на треньора.

„Трябва да си концентриран пред вратата от първата секунда до края и да не даваш шанс на противника. Знам, че моят отбор може да го прави и затова не съм доволен“, посочи Акрапович.

„Понякога съдията ни спираше атаките без никаква причина. Имахме достатъчно възможност да уцелим вратата, но нямахме завършващия удар. Знаехме, че играчите на Лудогорец са бързи. На тренировките се подготвяхме, но мачът е съвсем друго нещо“, добави той.

„Със сигурност с новите попълнения ще се подобряват нещата. Да интегрираш четирима играчи, не е лесно за един треньор. Не можеш да очакваш те напълно да се разбират. С времето ще се подобрим, междувременно трябва и да събираме точки“.

„Ние сме в играта. Следващият път ще ги доминираме 90 минути. Второто полувреме ги въртяхме отляво надясно и отдясно наляво, беше въпрос на време да влезе една топка“, каза още треньорът на ЦСКА.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки