Дамбраускас: Не е лесно да заместим Недялков

"Възхищавам на Берое как може да сменя формацията"

Дамбраускас: Не е лесно да заместим Недялков

 Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори пред медиите преди мача с Берое през уикенда. “Орлите” ще трябва да се оправят около месец без основен футболист в лицето на Антон Недялков, но въпреки това специалистът е оптимист, че тимът ще компенсира неговата липса.

 
“Очаквам да видя подобрение, но това е нещо, което винаги търсим. В мача с ЦСКА направихме доста по-добри неща от мача с Локомотив Пловдив. Срещу Царско село имаше обективни причини, които ни повлияха да не сме на толкова добро ниво. Надяваме се в мача в неделя да изглеждаме по-добре”, започна литовецът. 
 
“Берое практикува доста интересен футбол. Срещу ЦСКА и Локомотив е по-лесна мотивацията. Аз мога само да се възхищавам на Берое как може да сменя формацията на тима и ние сме подготвени да отговорим на предизвикателството”.
 
“Не е лесно да загубим играч като Антон Недялков, той е много важен за отбора. В момента мога да бъда щастлив, че той се размина с най-тежката контузия. Очакваме възможно най-скоро да се завърне при нас. Няма да е лесно да го заместим, но това е едно предизвикателство и за треньорския щаб. Имаме качествени крайни защитници, които могат да играят от двете страни, така че мисля, че ще се справим. Може би в началото ще е по-трудно, но съм уверен, че ще се справим”.
 
“Едно от решенията може да бъде да играем с различна формация. Срещу Царско село играхме за кратко време с трима защитници например. Ние трябва да намерим решението как да изглеждаме най-добре, докато го няма Антон”.
 
“Жребият за Купата на България е добър. Винаги е добре да се изправяш срещу силни противници. Не мисля, че това, че две поредни години Локомотив спечелиха Купата ще повлияе по някакъв начин на мачовете. Това ще е различна история. Очаквам мача с нетърпение и се подготвяме за всеки един двубой, който предстои”.
 
“Владо Стоянов и Ихиньо Марин работят с рехабилитатори. Все още е рано е да се каже кога ще бъдат готови.  В една седмица възстановяването върви бързо, друга седмица по-бавно. Надявам се, че бъде възможно най-скоро, но няма да е в най-близко бъдеще”, завърши Дамбраускас. 
Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки