ЦСКА и Локо (Пловдив) решават кой ще е конкурент на Лудогорец

Двтата отбора излизат един срещу друг на "Българска армия" в 17:30ч днес

ЦСКА и Локо (Пловдив) решават кой ще е конкурент на Лудогорец

 Мач между втория и третия в класирането. Това ни предлага програмата на 20-ия кръг в efbet Лига. ЦСКА приема Локомотив (Пловдив) от 17:30 часа и ще има за цел да увеличи на 4 точки преднината си пред "смърфовете". Двубоят е изключително важен и за двата отбора, защото всякакъв резултат, различен от победа, ще намали значително шансовете им да се конкурират с шампиона Лудогорец до края на сезона.

Локо (Пд) остави отлични впечатления в дербито с разградчани на 20 февруари, когато се наложи с 3:2. В следващия кръг обаче "черно-белите" се препънаха на собствен терен срещу последния Етър (1:1). ЦСКА-София пък стартира втория дял от шампионата с минимални победи с по 1:0 над Славия и Черно море, но след това загуби със същия резултат гостуването си на Лудогорец и отново е на 6 точки зад "орлите".

В средата на седмицата "червените" се класираха за четвъртфиналите в турнира за Купата на България след успех с 3:1 над Черно море. "Червените" играха без няколко ключови футболисти, но стигнаха до победата след силни изяви на Бисмарк Чарлс и Георги Йомов. Локо (Пд) пък се измъчи с третодивизионния Беласица на "Лаута", но направи обрат с 2:1 и продължава защитата на трофея.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки