СТАРИ КЛИЕНТИ! Локо (Сф) пак дойде, видя и победи Левски на Герена (ВИДЕО)

Младокът Валентин Николов донесе победата на "червено-черните" в 89-та минута с фамозен гол

СТАРИ КЛИЕНТИ! Локо (Сф) пак дойде, видя и победи Левски на Герена (ВИДЕО)

Левски загуби с 0:1 от Локомотив София в контролна среща, която се игра на стадион "Георги Аспарухов". Единственият гол в мача отбеляза Валентин Николов в 89-ата минута. Андриан Краев се завърна в игра за "сините", след като той бе извън терените от ноември.

Левски организира добра атака в 7-ата минута. Илия Юруков подаде към Здравко Димитров, който финтира един играч на Локомотив в наказателното поле на съперника и стреля, но Божидар Митрев спаси.

Никос Зиси падна в наказателното поле на Левски в 12-ата минута, претендирайки за дузпа, но получи жълт картон за симулация от страна на съдията Георги Николов.

Здравко Димитров стреля от пряк свободен удар в 21-ата минута, но право в ръцете на Божидар Митрев.

Левски организира добра атака в 30-ата минута. Драган Михайлович проби по десния фланг и подаде към Здравко Димитров, който можеше да стреля от въздуха, но вместо това си поведе топката. Димитров излезе от позиция, след което топката бе подаде към Стивън Петков, а той продължи към Тома Даске, който стреля от границата на наказателното поле на Локомотив, но неточно в аут.

Здравко Димитров стреля от пряк свободен удар в 34-ата минута, но Божидар Митрев плонжира и изби в корнер.



Билал Бари направи добър пробив в 48-ата минута, преодоля и Божидар Митрев, след което опита да подаде към Стивън Петков, но топката бе изчистена от играч на Локомотив София.

Локомотив София направи много сериозен пропуск в 72-ата минута. Светослав Диков изскочи сам срещу Николай Кръстев, но вратарят на Левски успя да спаси. След това топката попадна в Георги Бабалиев, който стреля много неточно в аут.

Най-доброто положение за "сините" бе в 76-ата минута, когато Валери Божинов изскочи сам срещу Божидар Митрев и стреля, но Красимир Милошев успя да изчисти топката малко пред голлинията.

Валери Божинов овладя добре топката в наказателното поле на Локомотив в 86-ата минута, след което се опита да комбинира с Илия Димитров, но топката стигна до Найденов, който шутира, но Цветомир Витков се намеси и изби в корнер.



Локомотив София вкара единствения гол в срещата в 89-ата минута. След центриране в наказателното поле на Левски, Валентин Николов бе изпуснат и с глава вкара топката във вратата на Николай Кръстев.

Следващата контрола на Левски е в събота срещу Сливнишки герой.

Левски - Локомотив (София) 0:1
0:1 Валентин Николов 89

Стартов състав на Левски: 
Михайлов, Михайлович, Атанасов, Александров, Рерас, Даске, Юруков, Мартин Петков, Здравко Димитров, Стивън Петков, Бали

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки