Иван Колев: Разпокъсаният сезон ни пречи на подготовката

Треньорът на Локо София все пак остана доволен, че отборът му е провел контрола с Монтана

Иван Колев: Разпокъсаният сезон ни пречи на подготовката

Наставникът на Локомотив София, Иван Колев, сподели задоволството си от проведената контрола с Монтана, въпреки загубата на "железничарите" с 0:2 в края. Той отбеляза, че честите паузи в шампионата пречат на добрата подготовка на отборите.

„Не се интересувахме особено от резултата. До около 60-та минута стояхме добре на терена, дори имахме повече положения. Не им позволихме да създават положения и това беше важно“, започна Колев.

„Направихме смени и това понаруши взаимодействията по терена, но въпреки това мачът вървеше много спокойно за 0:0. Накрая направихме две грешки, но успяхме да играем срещу добър съперник, което беше важно за нас“.

„Контролите винаги са много полезни, особено в този случай, ако играем срещу отбори от по-високо ниво. Имаше нерви в някои моменти, но това са маловажни неща“.

„Трябва за бъдеще да се помисли за пренареждане на програмата с мачовете, за да има повече последователност при изиграването на срещите. Наистина тази разпокъсаност пречи на подготовката ни. Мачът с Пирин ще е труден. Демонстрират сериозен футбол и ще е важно за нас да покажем най-доброто, на което сме способни", завърши специалистът.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки