Фийни призова за максимална концентрация срещу последния Нефтохимик

Треньорът на Пирин не иска грешки в Бургас

Фийни призова за максимална концентрация срещу последния Нефтохимик

Впонеделник, 5 април, Пирин Благоевград гостува на Нефтохимик в мач от 25-ия кръг на Втора лига. Двубоят е от 17:00 ч. "Орлетата" са на първа позиция в класирането с три точки аванс пред втория Локомотив София. В последния двубой преди паузата Пирин победи у дома Локомотив Горна Оряховица с 5:1 и вече 13 мача не познава поражението, като спечели 10 победи в този период.

В първия двубой от сезона срещу тима от Бургас отборът ни постигна победа с 4:0 с два гола на Преслав Йорданов, едно попадение на Красимир Станоев и автогол на съперника. Мениджърът на Пирин Уорън Фийни сподели очакванията си от предстоящия двубой пред клубния сайт

"Подготовката за двубоя мина много добре. Използвахме паузата за националните отбори по най-добрия начин. Тренирахме интензивно и мисля, че успяхме да свършим работата си както трябва, въпреки че не играхме приятелска среща. Влязохме в паузата с добра инерция в игрово отношение и като резултати, но това е програмата. През месец април тя става много наситена. Мога да кажа, че навлизаме във финалната права на шампионата. Но трябва да мислим мач за мач и да сме здраво стъпили на земята.

"Следващият мач е винаги най-важният. Доволен съм, че за предстоящия мач можем да разчитаме отново на Преслав Йорданов, който е напълно готов за игра и на изтърпелия наказанието си Станислав Манолев. Няма лесни мачове, когато имаш цел за изпълнение. Нефтохимик е способен да изненада всеки отбор. Тимът се подсили с двама качествени играчи (б.р. вратарят Марин Орлинов и нападателят Венци Христов). Играят агресивно и се опитват да се възползват от всяка една възможност“, заяви Уорън Фийни. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки