Беласица тръгва с най доброто за Сливница

За този двубой на разположение ще бъде и Атанас Карачоров след изтърпяно наказание

Беласица тръгва с най доброто за Сливница

Само две възстановителни тренировки успя да проведе треньорът на ОФК Беласица  Саша Симонович преди мача срещу Сливнишки герой, който ще се играе в събота в Сливница.

 
За този двубой на разположение на Симонович ще бъде и Атанас Карачоров след изтърпяно наказание. Очаква се от него да внесе свежест в отбора  и заедно с другия бързоног футболист Стивън Кирилов от едната страна и Живко Димитров от другата да създават доста неприятности в защитата на домакините. От дълго време насам наставникът на петричкия тим Саша Симонович не е имал възможност да разчита на всички налични футболисти. Едва след последната тренировка той ще обяви 18-те за гостуването в Сливница. 
 
Беласица загуби доста точки от началото на пролетния дял на първенството и при това положение се очертава мачът срещу Сливнишки герой да се играе за престиж и да се измие част от негативизма, който се натрупа сред футболната общественост след серията от неудачи. Очаква се на вратата да застане Захари Димитров, пред него Атанас Карачоров, Атанас Димитров, Костадин Николов, Владимир Гогов, Аспарух Шамкалов, Симеон Бояджиев, Марти Таушанов, Живко Димитров, Александър  Смилков, Стивън Кирилов.
 
Наставникът на домакините Петър Малинов сподели, че няма да може да разчита на шест основни състезатели поради болест и контузии. „Очаква ни изключително труден мач срещу един от най-добрите отбори в групата – Беласица. Излизаме напълно мобилизирани на терена, за да завършим с успех двубоя”, допълни Малинов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки