Загорчич: Отпуската свърши, върнах се, за да помогна

"В живота няма нищо лесно. Трябва да си вярваме и да се раздаваме на терена"

Загорчич: Отпуската свърши, върнах се, за да помогна

Новият треньор на Славия Златомир Загорчич заяви, че не се е поколебал да се завърне в Славия, когато е получил предложението от президента Венцеслав Стефанов. Той допълни, че е убеден, че "белите" ще постигнат целите си - участие на финала в турнира за Купата на България и оставане в efbet Лига.

 
"Не съм се колебал да се завърна в Славия. Върнах се, за да си помогнем. Отпуската ми свърши. Надявам се да направим това, което Славия заслужава. Всички мачове са важни за нас. Няма място за подценяване. Трябва да изиграм тези четири мача, които предстоят. След това има още четири. Трябва да ги изиграем сериозно. Славия заслужава по-добри резултати и ще ги постигнем".
 
"В живота няма нищо лесно. Трябва да си вярваме и да се раздаваме на терена. Убеден съм, че ще постигнем целите си. Видях се президента, стиснахме си ръцете и това е. Винаги има трудности. Има качество в отбора. Видях настроение в тима. Има доста млади играчи, доста промени откакто си тръгнах. Вярвам, че ще направим това, което трябва. Винаги трябва да се гледа напред". 
 
"Очаквам тежък мач срещу Арда. Те са добър отбор. Аз обаче вярвам, че футболистите ни ще се раздадат на 100% и ще спечелим мача. Емил Стоев само има проблеми с рамото. Славия има добър кондиционен треньор, играчите са добре подготвени и мисля, че няма да има проблеми".
 
"Имах други предложения. Не съм ги отказал, просто в последния момент не станаха нещата", каза сърбинът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки