Тунчев: Целта е да запазим отбора

"Вече си говорим за селекцията", каза треньорът на Локо Пд

Тунчев: Целта е да запазим отбора

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев заяви, че най-важната цел пред отбора е да се задържи гръбнака и за следващия сезон.

"Към момента отборът се движи добре. Хубаво е, че тримата, които бяха под карантина, вече излязоха и ще мога да ги ползвам срещу Левски. Така ще мога да имам по-голям избор за групата. Малките израстват лека-полека. Постепенно трябва да им даваме шанс, да не прегорят", каза Тунчев пред "Тема спорт".

"След отпадането за Купата вече сме се съсредоточили изцяло върху първенството. Има още доста мачове, в които всичко може да се случи. Отборите са изравнени. Не искам да правя някакви прогнози колко сме далеч или близо до второто място. Ще се постараем във всеки един мач да играем добре и да побеждаваме".

"Вече си говорим за селекцията. На първо място е, ако можем, да запазим отбора. Това е най-важното към момента. Има ключови играчи с изтичащи договори като Алмейда и Масоеро. Има разговори с тях. Лично и президентът се е отнесъл с това сериозно", каза още Тунчев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки