ОФИЦИАЛНО: Локомотив Сф представи нов спонсор

Убеден съм, че ще спечелим промоция, обяви босът на клуба Иван Василев

ОФИЦИАЛНО: Локомотив Сф представи нов спонсор

 Локомотив София обявиха новия спонсорски договор, който клубът подписа с компанията за спортни залози - Palms Bet. 

 
На пресконференцията присъстваха президентът на "железничарите", Иван Василев, както и представителят на букмейкъра - Десислава Захариева. 
 
Босът на “железничарите” се надява, че до началото на следващия сезон всичко ще е готово, като също така няма съмнение, че от лятото тимът се завръща в efbet Лига.
 
“Ремонтните дейности вървят добре към момента. От утре започваме да леем бетона. Правим фронтофис, чисто нова съблекалня също, фитнесът е почти готов и той. Пространството под Сектор “А” затваряме с изолация. Основният проблем е осветлението - доколкото знаем е в министерство на спорта. Извадихме разрешение за строителство и очакваме финансиране от държавата”, каза Василев.
 
“Вписали сме като втори стадион съоръжението на Витоша (Бистрица), но се надяваме да не се наложи да го ползваме. Без осветление няма как да вземем лиценз и до началото на първенството трябва да имаме такова”, заяви още босът на Локо.
 
“Аз съм убеден, че ще спечелим промоция за Първа лига. Имаме да изиграем пет мача, ако всичко се развива добре, а аз мисля, че няма как да не се развие добре. Така, че мисля, че Локомотив ще бъде сигурен участник в първенството, заедно с Пирин”, убеден е Василев.
 
“Аз съм раздвоен относно формата на шампионата. Например не е приемливо седмия да играе с третия за Лига Европа. Под два милиона няма как да ни стигне бюджетът”, завърши шефът на “железничарите”.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки