Пирин с лесни три точки срещу Добруджа (ВИДЕО)

Станислав Манолев вкара два гола за успеха на "орлетата"

Пирин с лесни три точки срещу Добруджа (ВИДЕО)
Пирин записа лесна победа в домакинството си на Добруджа от 28-ия кръг във Втора лига. "Орлетата" спечелиха с 4:0 и продължават да водят с четири точки на втория Локомотив Сф, който обаче е с мач по-малко.
 
Двубоят отлично за домакините, след като Антон Карачанаков откри резултата още 36-ата секунда на мача. Крилото се възползва от меле пред вратата на Ивайло Василев. 
 
В 17-та минута ударът на Ерик Почански от гостите беше блокиран. В 29-ата минута Антон Карачанаков центрира успоредно на голлинията, но Станислав Манолев не успя да засече. В 37-ата Стилиян Николов имаше шанс да стреля от границата на наказателното поле, но топката срещна тялото на съперников играч. Три след това Спас Георгиев шутира над вратата на Ивайло Василев. 
 
Пирин започна втората част вихрено и в 48-ата минута резултатът вече беше 2:0. Станислав Манолев изскочи сам срещу вратаря и не направи грешка. 
 
В 57-ата Стефан Митев опита да стреля от воле, но доста над вратата на Петър Петров. Три минути по-късно Красимир Станоев видя как центрирането му се отклони в крак на бранител и затрудни Ивайло Василев. В 63-ата минута шут на Хасан Адемов профуча над вратата на Пирин. 
 
В 71-та минута Спас Георгиев центрира в наказателното поле на гостите, но трима негови съотборници се разминаха с топката. Шест по-късно Преслав Йорданов пропусна от бялата точка. Само четири по-късно Николов вкара с глава за 3:0. В 81-ата минута всичко приключи. Станислав Манолев се разписа с топовен удар от над 20 метра.
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки