С гол на Виктор Мицаков отборът на ФК Кюстендил победи Вихрен в Сандански с 1:0

Двата отбора се изправиха в мач от 27 кръг за първенството на ЮЗ трета лига

С гол на Виктор Мицаков отборът на ФК Кюстендил победи Вихрен в Сандански с 1:0

 Доста оспорван мач изиграха футболистите на Вихрен Сандански и ФК Кюстендил от едноименния град в мач от 27 кръг за първенството на ЮЗ трета лига. Мачът беше от изключително важно значение и за двата отбора. Срещата започна с натиск за футболистите на домакините след атака по крилата от Васил Божинов и Даниел Пехливанов. В 15-та минута Виктор Анастасов от гостите насочи кълбото към Джейхан Зайденов, който центрира мигновено в наказателното поле на домакините, но там вратаря Радослав Ангелски улови топката.

В 22-ра минута Адриан Бачовски центрира в наказателното поле на Вихрен, и отново Ангелски укроти топката в ръцете си. Четири минути по-късно Васил Божинов изведе устремилия се по десния фланг Димитър Благов, който напредна с топката и с диагонален шут обстрелва вратата на гостите, но тя прелетя на сантиметри в аут. В 41-ва минута Васил Божинов центрира остро през куп играчи в наказателното поле на гостите и Борис Груев се оказа бдителен и улови кълбото. В самия край на полувремето след отлично изпълнен фаул от Даниел Пехливанов в наказателното поле на ФК Кюстендил, но вратаря Борис Груев се извиси над всички и укроти топката.

Втората част на срещата започна отново с атаки пред вратата на ФК Кюстендил. На два пъти Даниел Пехливанов насочи опасно топката в наказателното поле на гостите, но нямаше кой от колегите му да я отклони в противниковата мрежа. По-късно Димитър Макриев сам срещу вратаря Борис Груев не успя да го простреля. По веднъж непростим пропуск направиха и Иван Макриев и Даниел Пехливанов. Постепенно футболистите на ФК Кюстендил пренесоха играта в половината на домакините и това им донесе успех. В 72-ра минута Мартин Газиев от 30-тина метра със страхотен шут разтресе напречната греда зад стража на домакините Радослав Ангелски. В 82-ра минута Мартин Газиев от фаул  с директен обстрел насочи топката срещу вратата  на домакините, вратаря им изби кълбото, и стоящия наблизо Виктор Мицаков от 2 метра изпрати кълбото в мрежата на Радослав Ангелски за 0:1. В последната минута от редовното време Атанас Пенков разтресе за втори път гредата зад вратаря  Радослав Ангелски. В даденото от главния съдия Георги Димитров пет минутно продължение футболистите на Вихрен тръгнаха на щурм, но до изравняване на резултата не се стигна.

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

Спортист запази шансове за спасение, Монтана пък за промоция в елита

И двата тима постигнаха победи в днешните си мачове от Втора лига

Септември (София) надви с лекота Марица и е все по-близо до класиране в елита

Столичани стигнаха до успех с 2:0 като гости

Ахмедов от Спартак Вн се цели в рекорд

Вижте какъв

Киселичков: Добруджа трябва да играе така, както днес след почивката

„Изгубихме един мач точно за 10 минути през първото полувреме“

Марек ще продължи с победите на "Бончук" и срещу Дунав

Вижте подробности

Росен Кирилов: Чакат ни 6 тежки мача и трябва да сме амбицирани

"Второто полувреме трябва да признаем, че беше на Добруджа"

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки